reklamepolitik

mandag den 26. oktober 2009

Blogaward

Maria fra Garderobeskabet har været så flink at give mig denne Award. Ovenpå en lidt dum weekend, gjorde det mig rigtig glad. Maria´s blog er nemlig én af mine yndlings. Sjældent viser hun ting som ikke også falder i min smag.


Reglerne for bloglegen er således:

- You have to put in a song that makes you happy.
- You can tag as many people as you like, there is no limit.
- Say at least one thing about each blog you tag, that will make them smile, something nice about their blog that makes you smile when you read it!

En sang der gør mig glad. Jeg ved ikke om dem jeg har valgt decideret gør mig glad, men jeg kan godt lide dem. Og tænkte jeg ville skåne jer for Wunderbjarne og Du minder mig om Limahl, som jeg synes er sjove. (men prøv lige at se den dér Wunderbjarne alligevel - den er altså sjov)


Begrænse mig kan jeg heller ikke, så der kommer mere end én.

Vi lægger ud med Tina og Private Dancer, der minder mig om de glade kollegie-dage med gang-crawl, kollegie-bar og gode venner som naboer. Fantastisk tid, selvom man boede på 10m2.
Air´s you make it easy er bare en fin sang. Og så minder den mig faktisk også lidt om kollegiet fordi jeg altid hørte Air og Zero 7 når jeg (en sjælden gang) læste.

Her skulle have været Moi Caprice´s The sun and the silence. Men den er ikke til at opdrive. Den minder mig om dengang jeg hørte det elektriske barometer. Og senere om koncerter på Rust, Vega og i Tivoli. Nu bliver det den her i stedet for, som bestemt også er god.
Og, går det an med en fjerde ? Bare for at vise jeg ikke helt hænger fast i kollegie-fortiden. Den minder mig om London, fordi den blev skam-spillet i radioen og på pubben.

Jeg tagger følgende:

Trine fra Budgetlivet - fordi jeg er vild med layout´et på den blog, med de små tegninger. Og så skriver Trine om forskellige hverdagsting, hvilket jeg synes gør det hyggeligt at følge med i.

Sine fra Blog It Out - fordi hun viser genbrugsfund og andre fine ting som måske ikke er vildt fashion forward, men hendes egen stil og smag. Det gør bloggen nærværende og troværdig. (Og så kan jeg godt lide at adressen hedder havenissesine)

Ditte og Merete fra Velvet snow - fordi deres blog er fin og de altid er søde og hurtige til at svare på kommentarer. Og så har de begge en fin stil som er meget inspirerende.

4 kommentarer:

 1. Mange tusind tak for rosen! :)
  Bare skønt at få komplimenter for mine tegninger, det er bare dejligt..

  SvarSlet
 2. Det var så lidt - de er nemlig fine. Så fine at jeg har været på nippet til at stjæle idéen og tegne min egen head´er. Indtil videre har jeg dog ikke fået gjort noget ved det og får det nok heller ikke.

  SvarSlet
 3. Det synes jeg da bare du skal! :)
  Synes folks små tegninger er så fine, har et eller andet med illustrationer og tegniner.. ;)

  SvarSlet
 4. :-) Det kan da godt være jeg skal overveje det igen.. men det er jo svært at leve op til dit talent !

  SvarSlet