reklamepolitik

onsdag den 24. februar 2010

Yay ! Og en prikket skjorte.


Jeg kan oprette indlæg igen! Puha, det var næsten helt hårdt med den ufrivillige pause. Men nu er jeg tilbage og kan vise dagens indkøb: En prikket 70´er skjorte. Har endnu ikke prøvet den på, så er lidt spændt på om den overhovedet passer... Hvis den gør, bliver den god til sommer til et par shorts og nu til jeans eller nederdel og med en cardigan over. Jeg kan godt lidt det lidt gennemsigtige stof, de små prikker, bieserne og den runde krave. Så hvis den også lige passer, er den helt perfekt!

4 kommentarer:

 1. Hej du,
  Jeg vil egentlig bare lige sige tak. For noget tid siden linkede du til en blomstret Asos-kjole. Den faldt jeg for. Den købte jeg. Den er sååå fin. Så ja...bare tusind tak for, at du spottede den.
  Og så tak for din fine blog.
  Anne.

  SvarSlet
 2. Hej Anne

  Tak for de pæne ord! Jeg overvejer stadig selv den kjole (jvf. mit seneste indlæg) - og når nu du siger den er rigtig fin også i virkeligheden, så bliver jeg endnu mere fristet.

  Måske kan du fortælle, hvordan den er i størrelsen?

  Mvh
  Mette

  SvarSlet
 3. Den er helt normal i størrelsen, synes jeg. Den sidder jo rimelig løst....bortset fra ærmerne, som sidder til. Faktisk er ærmerne noget af det fineste ved snittet, synes jeg.
  Men altså...hvis du svinger mellem størrelser...ville jeg gå en ned.

  (Men dén fra Gina Tricot er nu også fin....!)

  SvarSlet
 4. Det lyder fint med ærmerne. Jeg svinger mellem 38 og 40, men er samtidig knap 1.75 høj, så for den ikke skal være for kort, vil jeg nok gå efter str. 40. Hvis jeg altså bestiller den...

  Tak!

  /Mette

  SvarSlet