reklamepolitik

søndag den 28. februar 2010

Yndlings genbrugsfund

 

Pudebetrækkene, ikke vattæppet. De er fra et gårdloppemarked og jeg fik dem begge for en 5´er. Ih, hvor jeg glæder mig til det igen er sæson for det! Der er nu noget særligt over at lægge en ruteplan over alle de private loppemarkeder man vil nå, fylde lommerne med mønter, starte cyklen - og så altid kun nå halvvejs igennem listen. Enten fordi man bruge for lang tid på de første, så man ikke når de sidste inden lukketid. Eller fordi man får overlæs på cyklen, inden man er ved vejs ende og må kapitulere... 

10 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til en lille guide til alle de lækre loppemarkeder når tiden nærmer sig ;)

  SvarSlet
 2. Jeg er faktisk ikke helt opdateret, fordi jeg boede i England sidste sommer.

  Og nogle af de bedste er tit de små private gårdloppemarkeder, der holdes en enkelt dag eller weekend.

  Men en guide til de store, faste kunne godt være en idé.

  SvarSlet
 3. Hvor leder du efter loppemarkeder? Markedskalenderen? Tilfældige opslag?

  Jeg savner virkelig at gå på loppemarkeder - gik helt i stå, da jeg flyttede til hovedstaden, men har besluttet mig for at komme i gang til foråret + sommeren.

  En guide ville være lækker, som et ekstra skub ud i loppemarkeds-paradis ;)

  SvarSlet
 4. Jeg bruger markedskalenderen, ja. Og så hvis jeg falder over et opslag.

  Men det er ikke helt det samme her i hovedstaden - priserne er jo noget højere, hvis man er forvent med provinspriser. Fordelen er så, at man ofte kan nå en del på cyklen samme dag. Det er ikke nemt der hvor jeg kommer fra:-)

  SvarSlet
 5. Til gengæld er de ikke så vant til at man prutter om prisen. ;)

  Det er ihvertfald min erfaring de få loppemarkeder, som jeg har været på. Og jeg er jo jyde, så jeg SKAL prutte. ;)

  Men må også sige at jeg er positiv overrasket over priserne. Troede det var værre, når folk sagde at det ikke var det samme som i f.eks. Jylland. Synes ikke det har været SÅ slemt - men nu er min erfaring heller ikke så stor her i hovedstaden. :)

  SvarSlet
 6. Ja, prutte skal man. Min far byder konsekvent halvdelen af den pris der forlanger på de små jydske markeder, haha. Men jeg kan jo heller ikke få mig selv til at betale det de forlanger. (Kun dengang der var én der forlangte 20 kr for en Michelsen margueritbroche)

  Det kommer lidt an på hvilke markeder - de store, hvor man betale enté kan være ret dyre, fordi det mest er professionelle der er der. Men de små gård-loppemarkeder er et hit!

  (Egentlig burde jeg selv have en stand et sted, men kan ikke overskue projektet uden bil)

  SvarSlet
 7. Ja, de proff. markeder er dyre....men jeg var faktisk ret overrasket over f.eks. Frb. loppemarked. Troede det ville være dyrere - men jeg fik nogle ret gode kup sidste år.

  Så det kan helt sikkert anbefales at tage dertil.

  Det er helt sikkert en god idé med en bil - kan du ikke overtale nogen til at låne dig en bil for en dag? Eller overtale dine forældre til et besøg lige tilfældigvis den dag, hvor du skal loppe? ;)

  SvarSlet
 8. Frb. er faktisk ok. Jeg tror mange står der lidt for hyggens skyld og ikke nødvendigvis for at tjene mange penge på det.

  Mine forældre bor desværre et stykke væk og kender faktisk ikke rigtigt nogen med bil - men må lige finde på noget. Indtil videre nøjes jeg med trendsales.

  SvarSlet
 9. Ja, det var også mit indtryk af Frb. marked sidste år. Så tror jeg vender tilbage flere gange fra april (det er også dejligt nemt, når man bor omkring hjørnet...)

  Kender godt til det med manglen på bil - og forældre langt væk. Man mangler ikke bilen i hverdagen, men så engang imellem ville det bare være SÅ rart.

  SvarSlet
 10. Ja, til de store ikea ture fx. Men tror på den anden side og lejligheden meget hurtigt ville blive fyldt op!

  Jeg skal helt sikkert også på Frb. i år.

  SvarSlet