reklamepolitik

onsdag den 10. februar 2010

For 59 kr sommerJeg kunne godt finde på at tilføje lidt sommer til garderoben med dette tørklæde fra Gina Tricot - medmindre det skuffer i virkeligheden og er tyndt, slasket og kunststof-agtigt.

4 kommentarer:

 1. Det tørklæde har jeg også kigget på nogle gange :) Men synes det er lidt ærgeligt de ikke skriver størrelse på deres accessories, jeg er nemlig ikke så vild med små tørklæder. Men fint, det er det ;)

  SvarSlet
 2. Hvis det er fesent i str., er det heller ikke noget for mig.

  Generelt er jeg ikke så vild med deres hjemmeside, jeg synes den er forvirrende og netop at der mangler oplysninger.

  /Mette

  SvarSlet
 3. Det ser skønt ud.. Jeg har et par tørklæder med i min give away, se om du bliver den hemmelige vinder ved at tilmelde dig. :) Hvis man kan få sommer for kun 59,- ved at købe tørklædet der, så er jeg den der er smuttet i Gina Tricot. Nu er det her isvinter ved at være hårdt at skulle traske igennem. Kan godt forstå du gerne vil tilføje garderoben lidt sommer, når den med det her vejr sikkert primært består af kæmpe trøjer, jakker og andet varmt. Tak for en skøn og inspirerende blog, som jeg dagligt følger med i.

  SvarSlet
 4. Ja, hvis sommer kunne fåes for 59 kr, er det med at komme afsted. Men ja, er ved at være lidt træt af uld, strik, gråt & sort.

  Og tak, tak for de pæne ord - det gør min glad, at høre. Jeg kigger forbi hos dig. Giveaways er lige mig, jo.

  /Mette

  SvarSlet