reklamepolitik

mandag den 8. marts 2010

hjerte-tallerkener


Èt af de seneste genbrugsfund. Lidt julede, men for fine til jeg kunne lade dem stå. Nu er spørgsmålet så, hvad der skal lade livet i de i forvejen godt fyldte køkkenskabe. Desværre kan man jo ikke blive ved med at fylde i dem.

I dag skal der ordnes en masse praktiske ting (igen), men jeg håber at der også bliver tid til en tur forbi Magasin og lidt andet. 

6 kommentarer:

 1. Wow for et fint loppefund! Jeg er godt nok tit misundelig på dine fund, selvom jeg anser mig selv for at være en habil loppehaj med mange gode fund på bagen!

  Jeg leder stadig ihærdigt efter et vattæppe a la dit, men kan kun finde nogen til 300 kroner og opefter - og jeg er jo rimelig udfordret af dit 15 kroners fund. Har på fornemmelsen at jeg skal ud i forstæderne for at gøre et lignende kup...

  Var selv på loppemarked i går, men fik kun Palle Alene i Verden med hjem under armen - det var lidt sløvt - men dog en sand klassiker.

  K.h. Natascha

  SvarSlet
 2. Søde tallerkener. Hjerter er altid fine.

  SvarSlet
 3. Natascha: 15 kr er også helt uhørt for sådan ét. Men jeg måtte også helt til Jylland efter det! Men nu kommer forårets og sommerens udendørs loppemarkedet snart - der synes jeg tit man kan finde noget godt.

  Beam: Tak, jeg kunne heller ikke stå for dem. De passer jo også fint til mit røde le creuset.

  SvarSlet
 4. Hvor er de søde. Jeg er altid helt vild med dit køkken lir! Måske vi kunne se et indlæg om dit køkken/borddækning? Forestiller mig at det er overordentligt retro-fedt!

  SvarSlet
 5. Tak! Min borddækning er ikke noget særligt, det er med gryder på bordet og den slags.

  Men flere køkken-indlæg kan det sagtens blive til.

  SvarSlet
 6. Aftensmad med gryder på bordet er alt for undervurderet :)

  SvarSlet