reklamepolitik

lørdag den 6. marts 2010

Jätte salt, Elle & lösgodis

 

Jeg er meget stolt af mig selv. Købte slet ikke noget til klædeskabet på min Malmø-tur. Ikke at jeg ikke blev fristet af alle forårsvarerne, for det gjorde jeg. Men fordi det simpelthen er for tåbeligt at blive ved med at købe, når jeg har de pladsproblemer, jeg har. Så skal jeg jo bare smide endnu mere ud og jeg har i forvejen svært ved det. Jeg fik dog også købt et par hårprodukter samt noget fra H&M´s økologiske hudplejeserie.

5 kommentarer:

 1. Hvor er du dygtig. Ingen shopping i shopping heaven med billigt tøj! Sejt. :o) Hvad synes du om den øko.serie fra HM? Og hvad har du købt?

  SvarSlet
 2. Det var også lidt svært, men har jo kig på lidt fra Asos i stedet for.

  Og så har jeg faktisk endnu ikke brugt mine Rykiel ting, så tænker at det skal ske først.

  Jeg købte Rosmarin/Lavendel bodyshampoo og er meget godt tilfreds indtil videre. Men jeg plejer at bruge noget uden duft, så skal lige vænne mig til det.

  SvarSlet
 3. ^jeg holder mig helst væk fra asos - det frister så frygteligt meget.
  Jeg har min SR blazer på i dag, så det går fremad.
  Spændende med de produkter. Jeg er vist ikke stødt på dem endnu, men duften er rimelig vigtig for mig (vil helst ikke dufte af for meget), så jeg skal lige se og dufte før jeg køber.

  SvarSlet
 4. De er plomberet så man kunne i dufte dem før køb - derfor turde jeg også kun købe ét enkelt produkt.

  SvarSlet
 5. Jeg har løjet for dig: Den er med lavendel & mint! Syntes også det lød lidt besynderligt det med rosmarin, ved ikke lige hvor det kom fra :-)

  SvarSlet