reklamepolitik

søndag den 7. marts 2010

Sort eller "mink"?

 
  

 Jeg vil gerne have en taske der både kan bæres på skrå til når jeg cykler, men som også har en kortere rem, så den kan bæres over armen. Jeg har kig på disse to. De koster det samme, er begge i ægte skind og pæne på hver sin måde. Så det er et valg mellem sort eller lys. Eller "mink" som farven hedder.

Photos: www.asos.com


10 kommentarer:

 1. Jeg stemmer på sort - som er det nye sort - eller noget ;)


  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Jeg synes den er så flot i mink - den vil passe rigtig godt til den nye sæson!

  SvarSlet
 3. Jeg stemmer også på mink :) Selvom det ikke er den klassiske sorte tror jeg den vil holde længere end bare til den nye sæson..

  SvarSlet
 4. Tak for jeres input.

  Åh, det er så svært. Jeg havde egentlig besluttet mig for "mink", da jeg faldt over den sorte. Modellen er jo ikke helt den samme, men skal lige gøre op med mig selv hvilken jeg bedst kan lide.

  SvarSlet
 5. Hej

  Jeg har læst lidt med på din blog og nu synes jeg at det var på tide med en kommentar.

  Jeg investerede på et tidspunkt i tasken fra Asos i 'mink'. Ud fra farverne på min skærm er mink en beige med grå toner, eller bare gråbrun. Jeg blev dog ret skuffet da tasken ankom. Efter min smag havde tasken bare en kedelig (læs: skiden) brun farve, så jeg sendte den retur. Jeg har desværre ikke taget billeder af den, så du kan sammenligne med Asos-fotoet.
  Mvh. Henriette

  SvarSlet
 6. Hej Henriette

  Det er da bestemt på tide med en kommentar, når du sidder med så vigtig info! Mange tak. Jeg ser den også som beige/grålig. Slet ikke som brunlig. Brun er ok, men så skal det være sådan kernelæder-agtig eller mørkebrun, synes jeg.

  Tak for det,

  Mette

  SvarSlet
 7. Ja, jeg synes det var synd om du investerede i den, når jeg nu var så lidt glad for farven. Jeg elsker brun, men det skal være af den varme slags. Faktisk pakkede jeg ikke engang tasken ud af dens plastic, men strøg bare ned på posthuset og sendte den tilbage og have brugt portopenge på ingenting :) Har lært lektien, at man med internetkøb skal være sikker på en helt særlig JA-følelse, før man sætter sine halvdyre køb i sving.

  Go' fornøjelse med taskejagten :)

  SvarSlet
 8. Der skulle stå: Og ærgrede mig over at have brugt portopenge på ingenting...

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Jeg siger i hvert fald tak - måske skal jeg holde mig til sikker sort. Eller til at købe min kommende taske et sted hvor jeg kan se den først.

  /Mette

  SvarSlet