reklamepolitik

torsdag den 18. marts 2010

Den udsolgte kjole spottet (og prøvet)

Og efterladt i butikken. De har kjolen i butikken på Amagertorv og der var en del, da jeg var forbi ved 4-tiden. Den er ikke så fin i virkeligheden, men jeg prøvede den alligevel. Den sad også helt elendigt, men om det er mig eller kjolen, der er skyld i det skal jeg lade være usagt.

I stedet har jeg bl.a. bestilt denne sag online:

Til den tid, den dukker op er vejret nok også blevet varmere. Men hey - jeg cyklede hjem uden luffer i dag!

Og nu skal jeg nok holde igen med H&M indlæg.

10 kommentarer:

 1. Love this collection!

  I wanted to invite you to visit my collages fashion blog: BlueisinFashionthisYear.com
  Thank you :)

  SvarSlet
 2. The collection is great - I´ve ordered way too much of it already!

  Thanks for the invite, but actually I´m already reading it - take a look at your "followers-box" and I´m there to be found :-)

  SvarSlet
 3. Var der andre ting fra kollektionen på amagertorv?

  Sanne :)

  SvarSlet
 4. Hej

  Det var ret svært at få overblik, for det hang ikke samlet.

  Men der var en del forskellige kjoler, nogle toppe, blomstrede gamacher,etc. Den lyse sommerjakke var på fisketorvet allerede for et par dage siden.

  /Mette

  SvarSlet
 5. Hvordan var den i størrelsen?

  SvarSlet
 6. Ret lille, synes jeg.

  Jeg bruger normalt str. 38 foroven og 40 forneden. Den slags kjoler plejer jeg at passe i str. 38, men jeg kunne slet ikke lukke den overhovedet. Str. 40 kunne jeg godt lukke, men den sad også godt til.

  SvarSlet
 7. Hej, tak for linket hertil. Jeg var selv super spændt på kjolen og har bestilt den online. Men er selvfølgelig ret ærgelig over at den måske ikke er så fin som jeg havde håbet. Og meget øv med pasformen, synes den slags kjoler i forvejen sjældent sidder super godt på mig. Jeg har også bestilt den med de to blomstermønstre, men er bange for lommerne. Vi får se :)

  SvarSlet
 8. Ja, det er så svært at vide. Jeg har også en bestilling liggende, men har valgt en sen leveringsdato, fordi jeg håber at finde noget af det i butikkerne inden, så jeg kan prøve det.

  Kjolen sad i hvert fald ikke godt på mig - og så synes jeg den var lidt orangerød og plastik-agtig i det. Desværre.

  /Mette

  SvarSlet
 9. Jeg har set den ganske kort i butikkerne, venter på min pakke fra H&M. Jeg havde faktisk også bestilt den blå kjole med blomster ved kraven, men den er forsvundet fra min bestilling (den skulle leveres senere). Det er bare super irriterende når det sker. Har du prøvet det? Og jeg har ledt i næsten alle Århus butikker, men kan ikke finde den. Rigtig meget øv, især hvis jeg heller ikke er så vild med den røde når det kommer til stykket.

  SvarSlet
 10. Jeg har også bestilt den blå og måtte helt bekymret ind og se om den også var slettet fra min bestilling - det var den ikke. Men øv, hvor ærgerligt. Jeg har nemlig heller ikke set den i nogen butikker.

  SvarSlet