reklamepolitik

lørdag den 14. november 2009

Nok Jimmy til alle, alligevel ?

Uden at stå i kø, endda.

Kiggede lige ind på hjemmesiden - og der er jo masser tilbage. I mange størrelser. Også nitte-ballerina´er, som der ellers er skrevet meget om rundt omkring.

Jeg vil have gerne have den her:Hvis jeg altså lige havde 1799 kr. Det har jeg ikke. Og for 1800 kr for en taske kan jeg helt sikkert også finde mange andre jeg gerne vil have.

billeder www.shop.hm.com

6 kommentarer:

 1. Den (herre-) taske er SÅ perfekt som weekendtaske. Gramsede lidt på den i går. Bortset fra det, så synes jeg efterhånden, det er typisk, at der piskes en stemning op, og så er der alligevel en hel del varer, der er online i laaang tid. Sådan var det også med Christopher Kane for Topshop eksempelvis.

  /Maria

  SvarSlet
 2. Jeg forestiller mig også den er lækker - jeg holder mig dog i skindet. Jo mere "hype" der omkring det, lidt mindre interessant bliver det, synes jeg.

  Men ja, det ender tit sådan.Også Comme des Garçons for H&M, det hang jo til -70% til sidst.

  Hvis nu jeg "måtte" købe noget, ville jeg faktisk langt hellere tage til Super De Luxe loppis i Øksnehallen her i weekenden - det frister mig rigtig meget....

  /Mette

  SvarSlet
 3. Nu må du ikke friste min svage sjæl. Efter kaoset i H&M i går, har jeg brug for et mere nede på jorden-arrangement. Men jeg må jo ikke købe noget denne måned, så jeg må hellere blive hjemme.

  /Maria

  SvarSlet
 4. Jeg forsøger gerne at lokke andre (med) i fordærv.

  Der plejer nu ikke at være kaos til det arrangement, faktisk er det rigtigt godt. Men så skulle jeg altså ikke være taget til lagersalg i torsdags...

  /Mette

  SvarSlet
 5. Kan godt se, min kommentar kan misforstås. Jeg mente, at jeg efter kaoset i går nemlig godt kunne tænkte mig et mere nede på jorden-arrangement som fx loppis :)

  SvarSlet
 6. Ah, på den måde - men det er jo svært at vide med den slags arrangementer. Nogle af dem kan være det rene vanvid og andre er helt ok.

  Til costummade lagersalget kunne man både komme til at prøve og der var ingen kø nogle steder- ikke engang da man skulle betale. Dét er et lagersalg for mig !

  SvarSlet