reklamepolitik

torsdag den 11. september 2014

1 + 1 = 3 Sådan ser regnestykket ud herhjemme: Vi skal have tvillinger! 

Kan stadig ikke helt forstå det, men den skulle være god nok; vi bliver en familie på fem - med alle de udfordring og glæder, det giver. 

Det er vildt, uforståeligt, skræmmende og fantastisk på én gang. Jeg forsøger at lade være med at tænke på den forhøjede risiko for både det ene og det andet, der er forbundet med en tvillingegraviditet - men må nok erkende det alligevel fylder noget. Især tanken en en for tidlig fødsel og indlæggelse - og hvad vi stiller op med storebror i den forbindelse.

Men statistik og risikotal skal jeg ikke trætte jer med, men vil i stedet fokusere på shoppingdelen, der jo også fylder noget: Pludselig er vi jo ikke helt så tjekket og klar, for dobbelt op på baby, kræver jo andet og mere udstyr. Derfor prøver jeg at få styr på spørgsmål som: 

 • Hvilke butikker giver tvillingerabat? 
 • Er det muligt at finde en Bugaboo Donkey Twin billigere end 14.000 kr? 
 • Hvordan får man plads til tre børn i bilen? 
 • Hvilke mærker laver godt tøj i størrelse lille-lille-bitte?
 • Slyngevugge eller Leander vugge? Eller begge dele? 
 • Er det muligt at finde en vente-vinterjakke, der ikke ligner et Luna-telt? 


Et af mine spørgsmål kan jeg selv svare på: Lindex laver babytøj med det fiiineste print - se lige!

P.S. Hvis nogen af jer ligger inde med babyudstyr etc., som I skal sælge - så sig endelig til. Især skråstole, stokke newborn, vugge, småt-småt tøj er noget af det vi mangler.

11 kommentarer:

 1. Stort tillykke! At få tvillinger er virkelig en gave - og en helt fantastisk en af slagsen. Jeg har selv to drenge på snart to år og vil anbefale dig at søge på Tvillingegruppe på Facebook. Det er en lukket gruppe for tvillingeforældre, der deler og spørger om alt mellem himmel og jord (nogle gange lidt for meget om irrelevante ting, men ofte med brugbare spørgsmål). Blandt andet har flere erfaringer med at købe Bugaboo mm på engelske eller tyske hjemmesider. Der er også en salgsgruppe, hvor man kan købe tvillingeting. Jeg mener, den hedder tvillinger - salg og bytte. Jeg havde en rigtig god graviditet og kunne cykle til min sidste scanning fem dage før jeg fødte - selvom jeg havde forventet jeg ville blive en enorm hval. Men det var slet ikke så voldsomt. Til gengæld var det svært at blive tjekket så meget op på fordi der ikke skal meget til før man falder lidt udenfor vækstkurverne mm - og så kommer der et helt andet fokus på hvordan de mon har det derinde. Jeg var også skide nervøs for at føde alt for tidligt, men blev beroliget af at høre, at langt de fleste i statistikken for tidligt født ligger lige før uge 37. Jeg fødte 36+5 og mine drenge var fint store og havde ikke brug for hjælp af nogen art. Åh bliver næsten helt skruk bare ved tanken. Pas godt på dig selv og sørg for at hvile, når kroppen vil - og sygemelde dig når lægerne anbefaler det (ca uge 21). Kh tvillingemoren

  SvarSlet
 2. Og hey - du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og alke mine bedste råd omkring det at have tvillinger, hvis det kunne være en hjælp. Har jo efterhånden to års empiri at gøre godt med;)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK! Det er dejligt at høre fra andre - vi kender ikke rigtigt nogen, der har tvillinger. Du er meget velkommen til at sende mig en mail på daswunderbaum(@)gmail.com

   Slet
 3. Kæmpe tillykke. Og velkommen i klubben. Du er så velkommen at kigge forbi min blog. Jeg fik samme besked som du/i for fire år siden. Og nu er mine enæggede piger allerede 3 1/2 år gl. Endnu engang - tillykke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg vil kigge forbi. Det er noget af en besked at få. Det giver lidt udfordring, også rent praktisk!

   Slet
 4. Kæmpe, kæmpe stort tillykke. Hvornår skal det mon nogenlunde være??
  Så var der lidt mavse på til reima, ik?? Lurede lige hurtigt, men altså, det kommenterer man jo ikke helt på vel ;)

  Og spændende med to, det var min mand næsten helt opsat på inden vi fandt ud af at der kun var en.

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, jo - den mave er lidt svær at skjule, når der er dobbeltindhold. Vi var slet ikke opsatte på 2 stk, så det var et helt chok. Men man vænner sig efterhånden til tanken :-)

   Og jeg tror vi er ganske tæt på hinanden, terminsmæssigt. så vi kommer til at holde Amager-baarsel samtidig.

   Slet
 5. Jamen stort tillykke!! Sikke noget fint tøj <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - du fik jo fornøjelsen af vores førstefødte på barselsgangen og nu kan jeg forstå du har skiftet til neo, så det kan jo være du møder de to små. Selvom jeg selvfølgelig håber vi slipper for neo... :-)

   Slet
  2. Neo er genialt og det bedste sted at komme forbi med tvillinger lige meget hvad. Det er prof.team på alle niveauer indenfor nyfødtviden.

   Slet