reklamepolitik

mandag den 31. marts 2014

Picnic-tid (samarbejde)

Er det forhåbentlig snart - og at dømme efter det nederste billede, er det rigtige forår altså også på vej. Det er helt utroligt, som alt springer ud i disse dage og meget dejligt.

Picnic-tid var det dog ikke just, da vi modtog ovennævnte kurv, desværre. Vi har nemligt spist os igennem et par poser af Kohbergs "krammere". Min søn lagde ud med at spise to med leverpostej, da han kom hjem fra vuggestue, den dag de var kommet, så de blev hurtigt accepteret.

Han kan gode lide blødt brød og moren kan godt lide det har et lidt lødigt indhold - og disse er nøglehuls og fuldkornsmærket, så alle er glade. (Apropos "lødigt" - ja, det er en klassisk banan/pålægschokolade-sandwich på billedet. Altså til mig, der var syg. Sønnikke fik en god varm frokost i vuggestuen, økologisk og i overensstemmelse med 0-sukker..)

Eneste anke er dog, at Kohberg godt kunne skære deres brød over lidt bedre - det er altså lidt irriterende, at "overen" er meget tynd og "underen" meget tyk. Det gør det pænt svært at spise en sandwich uden uheld :-)

Og nu vil jeg se at komme i seng oven på en mandag, der har været.... en rigtig mandag! 

Vi har modtaget kurven til test - men indholdet i indlægget har jeg stået for. Helt selv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar