reklamepolitik

fredag den 14. marts 2014

TEST: Ansigts- og kropsplejeprodukter.

Jeg har testet en ny serie fra Dennis Knudsen med lidt forskelligt til krop og  - mest - ansigt.

Bodylotion

En intensivt blødgørende og fugtende creme til kroppen, der bevarer hudens smidighed. Cremen trænger nemt og hurtigt ind, huden føles blød og frisk og dufter dejligt.  Et højt indhold af antioxidanter beskytter mod de nedbrydende frie radikaler. Meget nærende og fugtende ingredienser genskaber og bevarer hudens blødhed og smidighed.

24-hour ansigtscreme

En fugtende, beskyttende, udglattende plejecreme, der er rig på antioxidanter. Bruges både morgen og aften. Praktisk - samme creme morgen og aften. Frisker op og giver ny energi - indkapslet coenzym Q10 og stamceller fra kiwi er en stimulerende gave, når huden er træt og udmattet. Huden bliver blødere og glattere, ser frisk og sund ud.

Peel off Mask

Effektivt rensende og forfriskende maske til T-zonen, der trækkes af efter brug. Gør huden helt ren, også i dybden. Fjerner samtidig døde overfladeceller. Fjerner og forebygger effektivt urenheder i huden, herunder hudorme. Modvirker akneudbrud - normaliserer talgproduktionen. Virker sammentrækkende på porerne, der bliver mindre synlige.

After mask treatment

"Andet led" i et dybdevirkende rense-pleje-program, der starter med Peel off Mask:  After Mask Treatment vil effektivt sørge for at genfugte, afbalancere og berolige huden. Kan alternativt bruges alene som en effektivt fugtende maske, eller som intenst fugtende dagcreme. Tilfører huden afbalancerende fugt og næring efter brug af effektive rensemasker samtidig med at berolige. Afbalancerer talgniveauet, virker antimikrobielt - mindsker tendensen til akneudbrud. Også god som maske eller dagligt plejeprodukt til hud, der har brug for ekstra fugt. Modvirker fugttab ved at tætne hudens lipide barriere. Let konsistens, trænger hurtigt ind, vil ikke lukke porerne. Gør huden blød og smidig.

Facial Cleansing Wipes

Praktiske renseservietter - hjemme og på rejsen. Fjerner effektivt makeup, uden at det går ud over hudens beskyttende barriere.  Meget nænsom formel. Nem og praktisk - gør det nemt at bevare det gode renseritual, der er fundamentet for al god hudpleje. Fugter og styrker huden.

Ovenstående i kursiv er fra pressematerialet og således ikke noget jeg selv har skrevet. 

Min egen mening om produkterne kommer her: 

Cremerne lette og behagelige - mild duft og fedter ikke. Det kan jeg godt lide. Især er det vigtigt i en bodylotion, at den trænger hurtigt ind og det gør denne. 

Ansigtscremen er let og fedter ikke - men den har lidt svært ved at klare min lidt tørre hud i panden.  Til gengæld kan after-mask treatment'en dét - så der har jeg suppleret med den, som fugter ekstra. Jeg kan dog bedst lide ansigtscremen emballage.

Masken er en peel-off - og den type maske som jeg foretrækker, fordi det er nemt og man kan (lidt adr) ..rent faktisk se, at den fjerne urenheder. 

Ansigtservietterne er min favorit - de er tilpas fugtige og samtidig effektive og fjerne nemt mascara også. Og så er det bare utroligt nemt! De er parfumefri, hvilket er et stort plus i min bog. 

Der er nemlig plads til forbedringer i serien - jeg kunne godt tænke mig den helt parfumefri. I hvert fald de ting, der skal i ansigtet. Selvom duften er mild og behagelig, synes jeg parfume er overflødig i ansigtsplejeprodukter. 

Det ville desuden være dejligt, hvis ansigtscremen var med solfaktor. Jeg har dog set, at det er muligt at købe en udgave med solfaktor.

Masken er virkelig god og effektiv - og sort. Som i kulsort = et værre svineri, hvis man som jeg er en smule til den ufikse side. Plus at man ser farlig ud, mens man har den på. Det er praktisk fordi man kan se om man har fået alle områder med, men jeg kunne nu godt ønske mig en lidt mindre voldsom farve! 

Småting - og generelt synes jeg serien er god og jeg spår at renseservietterne bliver en skarp konkurrent til dem jeg ellers køber fra Neutral.

Produkterne kan købes i Føtex - meget nemt, når man alligevel handler ind. 

Jeg har modtaget produkterne til test, men dette indlægs indhold er udelukkende dikteret af mig selv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar