reklamepolitik

tirsdag den 12. januar 2016

Deres første år.


De to her. Store & Lille. Stankelben & Kommodeben. De har lært mig at drikke kaffe (som jeg ellers hader), en helt ny grad af effiktivitet og hvor lidt søvn, man kan klare sig på. Og at ikke to babyer er ens - heller ikke selvom de får præcis samme behandling.

De har også lært mig, at der er markant forskel på at få ét barn ad gangen og to. At det er noget helt andet af være på barsel med to end med én. F.eks. har jeg endnu ikke haft fjernsynet tændt i løbet af dagen, læst et blad eller taget en lur. Der er ligesom altid noget der skal ryddes op, vaskes eller på anden vis ordnes, når der er lidt ro, mens de sover lur.

Derfor også stilheden herinde, selvom jeg prøver at prioritere det. Jeg har f.eks. ganske mange indlæg liggende i "kladder" og endnu flere ligger uskrevne hen i mit hovede... I blame the twins!

Men de har rundet 1 år. 1 år! NU bliver det nemt, ikke?

2 kommentarer:

  1. Det bliver skide nemt nu.......selvfølgelig!!! Hvor ser de aldeles kære ud:-)

    SvarSlet
  2. Det bliver i hvert fald anderledes! Og der kommer mere søvn. Tro mig. Søvn er godt. Man bliver så glad. Og om et par år vil du intet kunne huske fra 2015 pga. søvnmangel. Og så var de skide søde. Alle tre.

    SvarSlet