reklamepolitik

lørdag den 10. oktober 2015

Annonce: Efterårslækkerier


Tvillingerne og storebror har igen kigget nærmere på lækkerier fra Freds World. Her til efterår og vinter bruger de mest uld - især de små, men også storebror til at sove i. Pingvin-printet er en klassiker hos Freds World, men denne sæson har de lavet nyt design på deres uld, som er ret fint, synes jeg. 

En anden lækker uld-nyhed fra deres side er, at der er kommet lækker tyk uld-fleece i sortimentet - og dét er lækkert! Vi tester køredragtene og de er jeg er vild med, at der er ombuk ved hænder og fødder, så man ikke skal bøvle med luffer og futter, som baby1 jo alligevel piller/sparker af, inden man har fået det monteret på baby2...

Igen vil jeg også fremhæve Freds Worlds evne til at lave bukser, der er varme og har elastik i taljen - disse er med lodden vrang, så derfor dejligt lune, men denim-fronten gør altså lige disse lidt mere fikse end almindelige joggingbukser i jersey. 

Håndklæderne er et nyt bekendtskab for os - men sikke en dejlig størrelse de har. Med deres 100 x 100 cm er de store nok til at storebror på knapt 4 kan pakkedes ordentligt ind i dem. Og de er bløde, tykke og lækre. Det eneste negative jeg kan sige om dem er, at de ikke findes i størrelse voksen - eller endnu bedre: Som badekåbe.

Jeg vender tilbage, når vi har testet nærmere - indtil videre er det eneste jeg har at udsætte på det, at jeg godt kunne tænke mig, at ulddragtene gik lidt højere op i halsen på drengene. Jeg synes de runder lige lovligt meget, men når de begynder at bruge elefanthuer, er det selvfølgelig ikke det store problem. 

Opfølgning på test sidst efter at tingene er blevet vasket og vasket og brugt og brugt, er at farverne altså holder og holder! Der er ikke noget der ser tarveligt ud, hverken comwboy eller ankerprint og der er stadig lækkert blødt - noget en en uld-fascist som mig går meget op i: Jeg synes nemt, at bomuld til de helt små bliver stift og hårdt i det.

Faktisk blev jeg så hooked på anker-serien, at jeg har købt regntøjet til storebror også. Det er med glæde, at jeg kan fortælle, at der kommer mere ankerprint til forår/sommer 2016. Så drengene kan bliver matchende i maritimt look igen næste sommer. Det er jeg glad for :-)

 Vi har modtaget tøj til test fra Freds World, så det er helt på det rene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar