reklamepolitik

mandag den 13. april 2015

Tip om billigt uld og yndlings-gummistøvlerLige et hurtigt tip om bl.a. billigt Joha uld og Pom Pom gummistøvler-  begge dele favoritter herhjemme.

Webshoppen "Børnekluns" holder oprydningssalg og giver ekstra 25% på alt med koden "oprydning" - og det betyder Pom Pom gummistøvler til bare 75 kr og Joha uld hjelme til 30 kr. Og en masse andet, men nu var det lige de ting jeg var ude efter og som vi er glade for. Så jeg har købt gummistøvler i de næste størrelser til den store og hjelme til de små. Pom poms gummistøvler har vi brugt lige siden drengen begyndte at gå: De er bløde og lette i de og er derfor gode til de små. Jeg har dog hørt nogle sige, at de har lidt svært ved at holde til de større drenges vildere leg, men det vil jeg lade komme an på en prøve, for de sidder så godt på min søns fod og vi har ikke tidligere oplevet, at de blev slidt i stykker - han vokser ud af sit fodtøj, før det bliver slidt op.

Hjemmesiden er desværre lidt uoverskuelig, men det er jo også netop derfor de giver rabat - fordi de er ved at lave en ny webshop. Og for god ordens skyld, så har jeg altså ikke noget med butikken af gøre, udover at være kunde hos dem. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar