reklamepolitik

mandag den 30. marts 2015

Sommer sommer (samarbejde)

Jeg har endnu engang kigget nærmere på tøj fra Freds World - og denne gang er kollektionen altså særligt fin til drengene, synes jeg.

Især sailer-serien er jeg helt vild med (og den nu ret unisex, synes jeg) Forestil jer to små-bitte tvillinger og en storebror i matchende sailor-tøj. Så kan man synes hvad man vil om at klæde tvillinger ens, men når nu de er tvillingerne dag og nat, er det ikke just noget problem at kende forskel på dem og mens de er helt små er det altså meget sjovt at gøre indimellem.

Jeg ved, at mange holder af de mere dæmpede farver til deres børn og synes at mærker som Freds World ofte er alt for farverigt. Ikke jeg. Jeg kan godt lide, at tøjet er lidt muntert og farverigt til de små - så længe de ikke af den grund ligner et fastelavnsris. Jeg synes Freds World gør det godt - mine favoritter er ovenfor og den sailerserie er det altså kommet rigtig godt fra! Den passer både til de helt små og til de lidt større, uden det bliver for "baby'et".

Jeg har også taget et par mere afdæmpede styles med som sweatshirten og bukserne for at vise, at det kan de altså også godt. Badetøjet har de - heldigvis - lavet med samme print som sidste sæson, hvor vi testede heldragten. Den var super god og man kan ikke se på den, at den er blevet flittigt brugt. I år har jeg valgt at tage det to-delte med, selvom heldragten fåes i min søns størrelse - årsagen er, at jeg tænker det er langt mere praktisk med todelt, når man går på toilettet.

Nogle af styles'ne har vi modtaget til test og jeg vil vende tilbage hertil, når jeg ved hvordan de klarer hhv. baby og børnehavebarnet-testen.

Sidst testede vi uld og tøj med gravemaskiner. Kæmpe hit! Det hele. Tøjet med gravmaskiner er den køretøjs-elskene dreng jo helt pjattet med og moren kunne godt lide at det er med lodden vrang - det er ret svært at finde bukser, der er varme nok om vinteren. Især, når man gerne vil have elastik i linningen, så drengen nemmere kan komme på toilettet. Uldtøjet er fint i designet - det meste uld er altså ret kedeligt og når de små ser, hvad bomulds-udvalget er med diverse kendte Disney-figurer, så er uld ikke altid et hit. Men pingvinerne er det herhjemme. Nu er det efterhånden blevet vasket mange, mange gange og det kan man godt se - men det er en lille pris for blød øko-uld med fint print. Ikke sidste gang vi skal have pingvin-uld i garderoben. Begge dele kan lige nu findes stærkt nedsat her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar