reklamepolitik

tirsdag den 21. april 2015

Someone


I har muligvis læst det andetsted - her i barselsboblen rider man ikke altid samme dag, som man sadler - men jeg vil alligevel lige dele nyheden her også, nu hvor de to små lømler endelig, endelig synkron-sover i barnevognen (uden jeg først har gået 1000 km med dem, vel at mærke)

House of Kids (som lidt har været en god netshoppings-ven, siden jeg købte Mini Rodini og yndlings-Wheat jakken til minus 60% hos dem) lancherer et nyt børnetøjskoncept, hvor man selv kan være co-designer. Det lyder umiddelbart spændende, jeg har meldt mig som co-designer og glæder mig til at høre mere. Og ikke mindst til at være med til at sætte mit præg på kollektionen.
Om konceptet skriver de bl.a. selv:

Vær med som co-designer hos det nye børnetøjsmærke SomeOne

Modebranchen er i disse år under konstant forandring. Forældre er blevet mere selektive og kvalitetsbevidste, og de stiller høje krav til det tøj, de køber til deres børn. House of Kids imødekommer nu tendensen med et helt nyt børnetøjsmærke, hvor forældre inviteres til at være med som co-designere.

Helle Guldmann, som er indehaver af House of Kids, lancerer nu en børnetøjskollektion hvor co-designing er det bærende element. Co-designing går i al sin enkelthed ud på, at slutbrugeren er med til at designe og udvikle et produkt fra start til slut ud fra egne erfaringer og præferencer. I dette tilfælde en børnetøjskollektion.

»Jeg tror på, at forældre er helt klar over, hvad de vil have til deres børn. De ved, hvilke styles der fungerer bedst i hverdagen. De ved, hvilke farver og prints de kan lide. De er i det hele taget godt med på trend-siden og med en dygtig og erfaren designer i front, vil de være godt klædt på til opgaven.« siger Helle Guldmann.

Navnet på kollektionen er SOMEONE og den forventes klar i løbet af november som en pre-spring-kollektion.

Sådan bliver man co-designer

Efter tilmelding vil man som co-designer få en e-mail, når der er en ny style, man skal ytre sin mening om. I starten vil det være skitser, senere farver og til sidst print, man skal tage et valg omkring.

Kollektionen består af styles til både piger og drenge i alderen 0-8 år. Prisniveauet holdes lavt, mens kvalitetsniveauet vil ligge i den høje ende.

Man kan tilmelde sig som co-designer på www.some-one.dk og man vil få yderligere besked i starten af maj.

Når kollektionen er endelig, får alle co-designere mulighed for at forudbestille kollektionen til deres egne børn. De vil, i en kort periode, kunne bestille med en 20% VIP-kode. Dette som tak fordi, de har været med til at sætte deres præg på SOMEONE forårskollektion 2016.

SOMEONE - designed by parents for their loved ones…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar