reklamepolitik

torsdag den 20. november 2014

Juniorstol


Vi mangler en stol herhjemme.  Snart gør vi i hvert fald. Vi har allerede en sort trip trap stol og har købt en magen til (brugt) for lidt tid siden. Jeg har købt newborn indsats til dem, så tvillingerne kan bruge dem fra starten - vi havde aldrig én til den store, men denne gang går jeg all in på hjælpemidler, der kan lette hverdagen. Jeg tror, vi får brug for det! 




To trip trap stole er således ikke nok, og jeg overvejede at gå på brugt-jagt efter en tredje, men er gået lidt bort fra den plan. Det føles lidt fjollet at købe en trip trap til en 3-årig, der jo sagtens kan sidde på en almindelig stol og er I klar over hvor meget 3 x trip trap fylder?! Vi bor i en 3-værelses og skal blive ved med det noget tid endnu, så...

Derfor har jeg kigget på alternativer, nemlig juniorstole.

Ikea har et par fine bud, nemlig: Urban og Agam  - begge til den behagelige pris af under 300 kr.

Drømmestolen er nu Hukit'en - og her vil jeg ikke fremhæve prisen, for den er ikke just billig. Men pæn, det er den altså. Den vil passe så fint ind herhjemme.

Jeg vil absolut helst have Hukit'en, men mon ikke det ender med en Ikea-model...det er ligesom om, der bliver ved med at komme ting på indkøbslisten, så nogle steder må man jo spare. Så slipper jeg også for at skulle vælge imellem de mange fine farver ;-)


 (Billeder lånt fra Ikeas og Hukits hjemmeside - link i indlæg)


2 kommentarer:

  1. Ikea stolene er altså også rigtig gode! Vi har modellen i midten.
    vh. Sarah

    SvarSlet
    Svar
    1. Og pæn! Jeg tror også det ender med den.

      Slet