reklamepolitik

søndag den 3. juli 2011

Den lille uldne

Inden jeg tog på ferie, havde jeg et par fridage hjemme, hvor jeg for en gangs skyld kunne nå forbi yndlingsgenbrugsbutikken. Jeg fandt udover noget sengetøj, en lille strikkebog og nogle bøjler. Bøjlerne var endda gratis.

Nu vil jeg lave noget morgenmad, som forhåbentlig kan indtages på altanen. Og så skal jeg nok også se at få pakket de kufferter ud...

8 kommentarer:

 1. Hej Mette,
  Sikke dog nogle fine bøjler...skriver dog i en anden anledning: faldt over et indlæg hos Glamour for Clamour om basis t-shirt, hvor du kommenterede og anbefalede GAP's t-shirts. Jeg synes de ser helt perfekte ud og vil høre dig, om hvordan de er i str.?

  Bedste sommerhilsener fra
  Maria

  SvarSlet
 2. ...og sikke dog en dejlig blog du har - nu fik jeg lige kigget lidt på den. Den skiller sig ud på en rigtig dejlig måde.
  /Maria

  SvarSlet
 3. Hej Maria

  Mange, mange tak for de pæne ord!

  Ang. t-shirts´ne fra Gap, så synes jeg de er meget almindelige i størrelsen - jeg køber dem i str. M og jeg plejer at bruge str. M, både i Gap og andre mærker. Nogen gange dog str. small i cardigans og andet strik. Jeg er str. 38 på overkroppen og 40 forneden og str. M sidder helt perfekt på mig - ikke for løst, men heller ikke for stramt over maven.

  Jeg plejer at købe dem, der er lidt løse i det med v-hals.

  Mvh
  Mette

  SvarSlet
 4. Mange tak for svar - jeg kunne ikke finde den, du skrev om i Camilles indlæg (med den lille lomme), men fandt den her, som jeg synes ser rigtig fin ud:

  http://www.gap.eu/browse/product.do?cid=57343&vid=1&pid=852480

  ...er dog lidt spændt på det der "rayon" (som er det materiale den er lavet af), men det er vist også det de fleste af Alexander Wangs t-shirts er lavet af - kender du til det?
  /Maria

  SvarSlet
 5. Næh, jeg kunne heller ikke lige finde den med lommen - mine er i 100% bomuld.

  Men rayon er det samme som viscose og et naturprodukt, så de er sikkert lækre. Og ser ud til at have samme pasform som mine.

  Gap laver rigtigt gode ting, synes jeg - har netop været i England og fik en masse godt på deres udsalg.

  SvarSlet
 6. Det lyder dejligt - jeg har aldrig haft noget fra GAP, så har været lidt spændt på kvaliteten, da det jo er mega lave priser...

  SvarSlet
 7. Jeg har i hvert fald været meget tilfreds med mine ting derfra - jeg synes kvaliteten er væsentligt bedre end fx H&M og Zara. Men ja, det er meget rimelige priser - som det tit er i England og USA.

  SvarSlet
 8. Fedt - glæder mig til at modtage det...

  SvarSlet