reklamepolitik

torsdag den 13. januar 2011

Tip på falderebetLige siden i mandags har jeg villet tippe om dette tilbud i Netto: 20 kr for ovenstående (eller deromkring, i hvert fald). Kender I det, at man har en uge, hvor man nærmest allerede fra om mandagen glæder sig til det bliver weekend, så man kan slappe af? Og hvor man konstant er bagud, selvom man føler man aldrig sidder stille? Sådan en uge har jeg haft, men nu venter weekenden heldigvis snart om hjørnet. 

Om jeg rent faktisk får broderet noget af det, vil tiden vise. Men jeg tænker, at det også kan være fint til f.eks. snor i gavemærker eller ophæng.Det pink og mintgrønne er mine favoritter.

Nu vil jeg se til min tærte, der er i ovnen...

P.s: Glemte lige noget vigtigt: Er der nogen, der har været i Malmø for nylig og har rea-tips? 

3 kommentarer:

 1. Hov, hov,... for et lækkert tip. Sidder her med fyldt og veltilpas mave, og opdager lige de fantastiske farver af garn du viser fra Netto. Og overvejer gud dødme at hoppe op på cyklen og køre efter garnet. For tænk hvis det er udsolgt!!!??
  Skønt garn, det skal du nok få brugt!

  Stine:)

  SvarSlet
 2. Totalt funky garn! Og så har Netto ikke engang åben i morgen fordi det er SØNDAG(!!!!!) Smutter derop straks på mandag - og håber det ikke er udsolgt!
  Er jeg heldig og få fat i nogle, vil jeg da bare ha' dem stående i et gl. henkogningsglas el. lign på arbejdsbordet...! ...og så måske "låne" lidt til div. crea-projekter. ;o)
  Takker for tippet!

  SvarSlet
 3. Der var masser i den Netto jeg købte det i, så mon ikke det stadig er til at få fat i :-)

  God jagt!

  SvarSlet