reklamepolitik

onsdag den 6. januar 2010

Praktiske støvler


Jeg mangler et par praktiske vinterstøvler i det her snevejr. Jeg har lidt kig på de her. De er helt sikkert lavet til en anden og ældre målgruppe end mig, men jeg synes altså de har et eller andet over sig. Hvis man nu folder kanten op, tror jeg de kunne være ret fine til strømpebukser og en kjole. De er i ægte skind.

Hvad siger I ? Skal man være 60+ for at iføre sig dem ?

(beklager det elendige billede)

8 kommentarer:

 1. Jeg synes nu de er fine. Også med kanten foldet ned. Det afhænger jo mere af hvilket tøj man tager på til - og da jeg er næsten sikker på at du ikke glæder sig som en 60+ så tror jeg ikke du skal bekymre dig. :)

  Hvor er de fra? Og tikl hvor meget?

  SvarSlet
 2. Tak for dit input. Du har nok ret i, at det afhænger lidt af hvad jeg ellers har på.

  Jeg venter lige lidt med at afsløre mærke og pris, da jeg håber at få lidt fleres mening og vil gerne have pris & mærke ikke er en faktor :-)

  Mette

  SvarSlet
 3. Det er fair nok....jeg har dog lidt en idé om det....og skulle bare have bekræftet ;)

  SvarSlet
 4. ;-) Det er jo nok til at gætte, måske.

  SvarSlet
 5. Jeg havde faktisk gættet forkert....men i min jagt på (billige) vinterstøvler, så fandt jeg dem alligevel....kan bare ikke finde ud af om jeg synes de er for korte.

  SvarSlet
 6. Hvad var dit gæt ? Og du har ret, de varmer jo ikke så meget op ad benet.

  SvarSlet
 7. Føtex... :D Troede den gule farve var Føtexs farve....den er så en tand mere mørk. Der kan man bare se. :D

  Jeg har bare en idé om at mine vinterstøvler skal være lange i tilfælde af meget sne. Det er træls at synke i sne og få sne ned i støvlerne.

  SvarSlet
 8. :-)

  Sne i støvlerne er ikke et hit, men jeg har jo også andre og længere støvler. Kunne bare godt tænke mig et par der skal snørres, det har jeg nemlig ikke.

  SvarSlet