reklamepolitik

onsdag den 29. oktober 2014

Bedste fund til de små


Et af mine absolutte yndlingsfund til de små er denne Småfolk dragt - helt ny og ubrugt! Hvad er chancen for at finde sådan én? Jeg blev super glad!

Eneste problem? Jeg var lidt for ivrig - eller stolede lidt for meget på statistikkerne - og var overbevist om, at når nu man slæber rundt på to stk. på én gang, så er der nok min. én pige imellem. Og så må man jo købe lidt nyt...

Det viser sig så, at vi åbenbart er bedst til at levere drengebørn, for det er hele to stk. af den slags, der gemmer sig i den efterhånden kæmpe (og besværlige!) mave. Storebror to be er ellevild og det bliver godt med sådan et kuld drengebørn!

Derfor var der ikke andet at gøre end at finde et nyt bedste fund:


Verdens blødeste uld-bukser med praktisk ombuk ved fødderne. Bukserne er fra Reima og der er også heldragt og body i serien (som også findes i grå og lyserød)

Og så er de babyer er også snart ved at have shoppet nok - i hvert fald ligner vores soveværelse pt. en scene fra "extreme hoarders": Vi er jo uden kælderrum på ubestemt tid...

NU er det snart undertegnedes tur til at få noget nyt - og det skal være ny elektronik: Min bærbar har stillet træskoene og min telefon truer med at gøre det konstant. Problemet er lidt, at den bærbar, jeg gerne vil have, er en latterligt dyr Lenovo. Ikke helt så dyr som Bugaboo'en, men det sgu tæt på - og formentlig ligeså svær at jyde-forhandle prisen på...2 kommentarer:

  1. Tillykke med to små drenge. Kan du justere bredden på din blog lidt bedre? Jeg skøjter rundt med scrolleren fordi den er sat bredere end den burde.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak - og også tak for feed-back på layout'et. Er det fra PC eller telefon, du har problemet? På fra telefon og PC passer det nemlig på min PC. Men jeg bruger ikke Windows/Internet Explorer, så måske kan det være forklaringen? Vil kigge på det!

      Slet