reklamepolitik

fredag den 30. maj 2014

Sommer

Og mit hidtil bedste køb: Saltwater sandaler!

De første par sandaler jeg nogensinde har ejet, hvor jeg ikke først skulle igennem vabel-pinsler, for vi blev rigtigt gode venner. De er så fantstiske, at jeg pt. overvejer, hvilken farve mit næste par skal være. De findes i et utal af farver - og de er næsten alle lige fine. 

Jeg har været på arbejde i dag og har sendt drengene på besøg hos farmor og farfar. Jeg er således alene hjemme, hvilket er helt underligt. Indtil videre har jeg slæbt min dyne ind i sofaen, spist en pizza og en pose slik.

Resten af aftenen skal bruges lige her i sofaen, hvor jeg sikkert falder i søvn om lidt. Måske skulle jeg lige lægge en loppemarkedsplan for i morgen og stikke ned for at se om mit seneste soft gallery-køb mon ligger i postkassen. (Selvom jeg burde rydde op, vaske op og fjerne klistermærker fra gulvet...)

OG sidst men ikke mindst: I morgen er dagen, hvor konkurrence slutter - vi er SÅ tæt på den ipad, men intet af afgjort endnu og nu tæller hver en stemme. Så I er virkelig søde, hvis I vil trykke på hjertet lige her.  TAK!

2 kommentarer: