reklamepolitik

torsdag den 15. maj 2014

Favoritter fra en gammel kending (samarbejde)

(tryk på billedet, hvis du vil se det i stort format)
 

Indlæg to dage i træk? Jeg er selv en smule overrasket - det må være den lange weekend, der giver ekstra energi på forskud. Eller nok nærmere at solen er vendt tilbage.

Jeg har samlet et par Reima favoritter. Indrømmet, så har jeg aldrig forbundet Reima med sådan volsomt lækkert design - god kvalitet, javist, men egentlig husker jeg mest de Reima-røde flyverdragte. Hvilket slet ikke er rimeligt, for de laver virkelig meget lækkert. Jeg var inviteret til deres 70 års fødselsdags-arrangement for noget tid siden (som jeg viste lidt fra på Instragram) - og sikke en fest det var! Jeg havde min 2-årige med og han var ikke til at drive hjem.

Heldigvis nåede jeg også at kigge på alt det lækre tøj, selvom jeg havde ham med - og ovenstående er mine favoritter: Overgangsflyverdragte (SÅ praktisk), soltøj med faktor 50 (og i lækkert blødt frotté) og fine sko (der er vandtætte!) Det er god kvalitet, der er tænkt over detaljerne, det er funktionelt og så er det fint design.

Indlægget er skrevet efter aftale med Reima - vi har fået et par styles til test, så jeg vender tilbage senere med en anmeldelse. Indeholder ikke affiliatelinks - det bruger jeg ikke.
 Ingen kommentarer:

Send en kommentar