reklamepolitik

fredag den 18. april 2014

Flamingoer, svaner, hvaler, hunde & aber. (samarbejde)


Jeg sad den anden dag og kiggede mine billeder fra CIFF Kids igennem den anden dag og kom igen i tanke om, hvor fin jeg synes efterår/vinterkollektion fra Freds World var  - jeg tænkte derfor, at jeg lige ville lure lidt på deres nuværende kollektion og faldt pladask for flere ting: Først og fremmest hvalprintet på badetøjet. Det er så sødt og jeg er vild med at "drengeudgaven" er helt retro i udtrykket i brun og orange.

Så i stedet for et indlæg med billeder fra en kollektion, der ikke engang kan købes endnu, kommer der nu af den aktuelle. Det gode vejr har jo allerede været her momentvis, så det er jo ganske aktuelt med det fine forårstøj.

Tøjet er friske farver, tydelig forskel på "pige- og drenge"-tøjet og til den nuttede side. Og det kan jeg godt lide. Min smag er ikke så meget til små børn i neutralt gråt eller sort (måske fordi det er det jeg stort set altid selv går i...).

Tøjet er GOTS certificeret og det er jo et kæmpe plus  - men især når det er tøj til de helt små.

Aben, hvalen, hunden - det er alle så fine, men flamingoen! Hvor kær er den ikke lige? (Mon pigemødre til tider kigger ligeså langt efter drengetøjet?)

Find det hele lige her: Freds World styles i ByGreeen cottons webshop

(ikke affilliatelink - det bruger jeg slet ikke)

Indlægget er skrevet på eget initiativ og uden indblanding fra Green Cotton,  men de har sendt os et par styles, så vi selv kan teste kvaliteten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar