reklamepolitik

torsdag den 17. januar 2013

Pyrex (igen)


Yndlings-pyrex, som jeg bruger virkelig meget. Bl.a. til at gemme rester i, fordi det er så praktisk med glaslåget. Er altid på jagt efter ensfarvet pyrex - synes af en eller anden grund det er meget nemmere at finde det med mønster? 

Jeg ville egentlig også vise udsalgs-køb, men nu bliver det med link. Før jeg får taget billeder, er de gode ting måske væk. Èt af de gode køb, er Hollys sengetøj. Først var jeg ved at købe det med -30% på deres egen hjemmeside, så besindede jeg mig og købte flyverdragt i stedet for (med minus 60% hos Ejsikkelej). Så fandt jeg det til -50% hos en anden webshop, og mens jeg overvejede, kom der en mail fra Hollys om -60% og så slog jeg til! Vi har haft det klassiske med hvid bund til babydynen, og selvom jeg er meget glad for retro-sættene, så er det her altså også ret lækkert og fint. 

Har I gjort gode udsalgs-køb?2 kommentarer:

  1. Det lyder som et super køb - det er altid lidt nervepirrende, om man tør vente på et bedre tilbud.
    Jeg har jagtet rundt efter et par grå Molo sweatpants, som vist har været ret populære. Men så viste det sig at selveste Illum i Kbh. havde 50% på alt Molo og havde lige præcis den størrelse jeg skulle bruge.

    SvarSlet
  2. Hm, det kan være jeg også må en tur forbi Illum igen.

    SvarSlet