reklamepolitik

torsdag den 7. juni 2012

pyrex, pyrex, pyrex....i brug, til tørre, i skab og på hylde. Inspireret af hende her, fik jeg lyst til at kigge på min samling af pyrex. Desværre er det jo en "hobby" der fylder en del, og faktisk gav jeg nogle retur til genbrug, da vi flyttede. Jeg lader dem også stå selvom jeg finder dem til en 20´er. Kun hvis jeg finder noget særligt fint, kommer det med hjem. F.eks. noget mere i den fine mintgrønne farve. 3 kommentarer:

 1. Skønt at se din samling. Siden jeg viste min frem er der desværre blevet smadret en af yndlingstingene :( Det var det store grønne skål med hvide kløvere, der røg, da Stinus havde sat Asta i højstolen med skålen indenfor rækkevidde. Øv øv øv, altså :( Nå, men jeg må jo så på jagt efter noget mere ;)

  Af dine ting er jeg særligt vild med de ensfarvede skåle og det blåblomstrede fad.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Øv, hvor ærgerligt. Jeg indstiller mig også på, at det kommer til at koste et par ting, nu hvor min den lille også er kommet i den alder, hvor han sidder med til bords.

  Det blomstrede fad og de små skåle er også favoritter sammen med den mintgrønne skål. Det blomstrede fordi det er så anvendeligt (perfekt lagsagne-størrelse) og de små er bare gode til alt, lige fra at skolde sutter til snacks :-) Og så har jeg lige udvidet samlingen efter et loppemarked i sidste uge.

  SvarSlet
 3. Jeg er vildt misundelig over din flotte samling af Pyrex. Jeg søger i alle genbrugser efter retro Pyrex, men det er ikke nemt at finde.

  SvarSlet