reklamepolitik

lørdag den 15. maj 2010

Hvad pakken gemte


Knapper i massevis! Jeg kunne ikke forstå, at jeg skulle ned på posthuset og hente pakken - for jeg havde bare bestilt knapper i størrelsen 1.2 cm og det burde jo nok kunne være i postkassen. Pakken jeg hentede var da også noget større end forventet og jeg blev lidt overrasket da jeg åbnede den. Nok er det knapper, men de er jo i klovne-størrelse! Hele 4 cm i diameter, faktisk.

Nå, jeg har da fået noget for pengene....Er der nogen gode idéer til hvad jeg kan bruge de mange knapper til? Jeg tænker selv på hårelastikker, hårnåle, på en kosmetikpung og som knapper på overalls/spencer til min niece.

5 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre knapper, hvor har du bestilt dem? Er helt vild med de blå med hvide blomster + orange midte. Super fine!

  Jeg ville skifte knapper på alt mit tøj, ha ha ;)

  SvarSlet
 2. aner ikke lige hvad du skulle bruge dem til, men hvor er de skønne!!! bliver i godt humør bare af at kigge på dem :)

  SvarSlet
 3. Ej hvor fedt!!! M-i-s-u-n-d-e-l-i-g!!! De kan da også bare sættes på tøj som en slags permanent broche-pynt.
  Vil du røbe, hvor de er købt, og hvad du har givet for dem??

  SvarSlet
 4. Julia: Ja, man får lyst til at skifte i alt ens tøj - hvis ikke det lige var fordi de har en størrelse, der bare ikke passer til særligt meget.

  Pernille: Jeg tror, jeg skal have købt en gennemsigtig opbevaringskasse fra Nomess eller Muji, for man bliver nemlig glad af at kigge på dem

  Søhesten: Det kunne man da sagtens. Eller på tasker måske? Jeg røber gerne, hvor de er fra men skal bare lige først have sikret mig nogen i den rigtige størrelse først, inden jeg bliver overhalet indenom af blog-land :-) Det er nemlig ikke noget de altid har.

  SvarSlet
 5. Det er da nogle lækre knapper!!

  Var det mon 1,2 inches i stedet for cm.?

  SvarSlet