reklamepolitik

onsdag den 19. august 2015

"Rigtigt" babytøj


Det er ét af de babytøjsmærker, der bare altid har været der. Bare under lidt forskelligt navn - da jeg var barn hed det  så vidt jeg husker "Fix" og i dag er det Fixoni. Og de laver klassisk, blødt og rigtigt babytøj. Den slags der ikke har elastik, der strammer, der ikke har moderigtig neonprint eller smarte slogans på maven. Bare fint babytøj, der fungerer.

Fixoni laver tøj helt ned i str. 44 - nemlig Little Bee kollektionen. Super blødt og praktisk med den slå-om lukning på bodyer og dragte, som jeg tidligere har talt så varmt for - det ER altså bare det nemmeste til de helt små. Også selvom baby ikke er så petit, at det er en str. 44, så er de nyfødte jo lidt slaskede og så er det dejligt at tøjet er nemt at få af og på. I kollektion til de allermindste, er der desuden taget højde for, at de små ofte skal ligge med overvågningsudstyr, så der er huller i tøjet til ledningerne. 

Jeg har kigget lidt på det og fundet mine favoritter fra efterårskollektionen. Klassiske og bløde sager, der er nemme at mikse med de mindre klassiske ting, som mine drenge jo også har. Både storebrors og tvillingers allerførste tøj har bl.a. været fra Fixoni. En enkelt blå Fix sparkedragt har enddog både været brugt af mine ældre søskende, jeg selv og mine egne tre børn. Og den er stadig blød og pæn i farven. Den ser selvfølgelig ikke ud som ny, men slidt op er den utroligt nok ikke.

Hele kollektionen kan ses på Fixonis egen hjemmeside. De har dog ikke nogen webshop, men mærket forhandles bl.a. af Babysam.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar