reklamepolitik

søndag den 1. december 2013

Mad, mad, mad! (samarbejde)

Vi er først netop trådt ind i december og vi har allerede spist og spist og spist. Vi har nemlig testet. Testet mad. Pøller, sild og brød. Billeder er der ikke mange af - men helt ærligt, så er pøller, sild og rugbrød altså heller ikke specielt fotogent. Og mellem os sagt, så er hverken jeg eller min familie det heller ikke efter at have fyldt os med god mad.

 For god mad var det faktisk. Overraskende nok - jeg er faktisk ikke særligt vild med pølser - synes altid man finder underlige bensplinter eller ting man ikke kan gennemskue hvad er, de er alt for røget og smager ikke af kød. Mine fordomme blev gjort til skamme og pølserne var virkelig gode - enkelte med et kødindhold på 96% og det er formentlig lige dér man skal finde forklaringen: Jeg spiser sikkert pølser af for ringe kvalitet! Det eneste der var at udsætte på pølserne fra Kokkens favorit var den jävla indpakning, der var stort set umulig at få op!

Udover pølser har vi også spist os igennem sild. leverpostej og sylte - vi har rigtigt taget forskud på julen - og især sylte (igen med ordentligt kødindhold) og dild-sild har været et hit til den lidt tidlige julefrokost. Gæsterne ville vide, hvor den var købt - så det er jo et godt tegn.

Rugbrød har vi også spist løs af, nemlig Kohbergs kernegodt  - og især brødet med majs var et hit herhjemme. Sikkert fordi majs er lidt søde. Min 2-årige var i hvert fald særdeles tilfreds med det.

Jeg har også modtaget madpakkebogen - og den er meget fin. I vuggestuen skal man jo - heldigvis - ikke have madpakke med, men jeg har fundet med inspiration til mors madpakke, picnic og såmænd også bare frokosten herhjemme.Nu har jeg netop skænket mig et glas af denne som var med i julefrokost-sættet


Den er god og praktisk i en 3-liters pakning man tapper af, som var det vin. Eneste anke er dog, at den er "sukkerreduceret". Personligt foretrækker jeg sukker fremfor kunstige sødemidler. Men det er nok en smagssag.

Og for god ordens skyld - selvom det fremgår rimeligt klart ovenfor: Jeg har modtaget bog, brød, sild & pøller m.m. for at teste det af Lahme. 

Beskrivelsen af produkterne er min egen - bortset fra nedenstående med kursiv, som er taget fra pr-materialet.


Om Kokkens Favorit: Med mere end 20 års erfaring som professionel leverandør af kvalitetspølser til fødevarebranchen er Kokkens Favorit din garanti for godt slagterhåndværk. Vi bruger udelukkende de bedste udskæringer af dansk og svensk kød, krydderierne er naturlige og alle ingredienser er af den bedst mulige kvalitet. Vores produkter indeholder ingen kunstige aromaer, og alle vores røgvarer ryges over bøgeflis. For god kvalitet smager bedre – så enkelt er det. 

Godt rugbrød er saftigt, blødt og fyldt til randen med gode kerner – sådan er udgangspunktet for Kohbergs nye rugbrødsserie Kernegodt, der gør rugbrødet til en oplevelse i sig selv på frokostbordet eller i madpakken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar