reklamepolitik

tirsdag den 9. juli 2013

Udsalg, udsalg
Regntøj fra Wheat - egentlig er det jo lige meget, men jeg kan nu godt lide, at det er mat og overfladen ligner almindeligt bomuldstof. Det er pænt, vandtæt og åndbart og designet er enkelt og flot. Og dyrere end almindeligt regntøj (som vi nu også har til vuggestuen), men lige nu er  det på halv pris på Wheats egen hjemmeside. Eneste jeg har at udsætte på det, er at syningen på jakkens ene ærme, altså er ret sjusket og grim....

Den lille har også fået sandaler på udsalg, der var nemlig  - 40% i Illum. De er fra Falcotto og super lette og bøjelige i sålen. Perfekte til en lille fyr, der stadig godt kan være en lille smule usikker på benene indimellem. Egentlig tog jeg ind for at købe klassike brune Angulus til ham, men de passede slet ikke til hans fod, og var også mere stive og tunge i det, synes jeg.

Endelig har jeg også fundet lidt fint til værelset på udsalg- nemlig bogstaver, så man kan lave guirlander. Komplet med snor og alt. Nedsat med 40% i Din Babuska på Islands Brygge.

Jeg har endda også været en tur i Sverige, hvor der også faldt lidt af til den lille i bl.a. Lindex - men det har jeg allerede afsløret på instagram (@spitzenklasseblog)Ingen kommentarer:

Send en kommentar