reklamepolitik

lørdag den 1. december 2012

Årets første julemarked

Har netop været på julemarked på Vesterbrogade. Jeg plejer at være der hvert år - selv sidste år, hvor den lille var helt spæd, nåede jeg lige en lyn-runde mellem to amninger - og jeg havde glædet mig rigtig meget. Sidste år fik jeg købt næsten alle julegaver der (inkl. nogle til mig selv), så mine forventninger var høje.

Havde regner med jeg skulle slæbe hjem af fint keramik, luckyboysunday-strik og ratzer-uld, ligesom sidst. Jeg købte kun to ting. Jeg synes priserne var for høje, eller også var jeg for nærig.

I hvert fald ville jeg gerne have haft en Ratzer plaid med hjem, men til 700 kr mod en normalpris på 750 kr, ønsker jeg mig den hellere til jul. Sidste år købte jeg en del Luckyboysunday til gode priser, men i år var de også væsentligt dyrere. Jeg ville gerne have haft den tykke strik-mand, men han var der ikke.En enkelt ting fra luckyboysunday blev det til, selvom jeg egentlig også synes den var lidt dyr.

Man vil jo gerne spare lidt på julemarked eller er det bare mig? Med så hektisk en hverdag vi har har pt. vil jeg hellere netshoppe med returret, end bruge tid på et lidt overfyldt julemarked, hvis priserne alligevel næsten er de samme... det var nok også lidt optimistisk nok af mig, at tro jeg kunne klare samtlige julegaveindkøb på det marked.

Du kan stadig nå julemarkedet, det er lige her:
billede af plaid er lånt fra www.mumuland.dk 
billede af dukke er lånt fra www.luckyboysunday.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar