reklamepolitik

lørdag den 24. september 2011

Vi ønsker os....


ovenstående, bl.a.

Men det bliver nok på ønskelisten, fordi vi stadig mangler en del ting, der vist er mere nødvendige end disse. Er der nogen, der har set gode tilbud på noget af det eller ligefrem ligger inde med noget af det, de vil sælge, hører jeg det selvfølgelig gerne. En drengetøjs-pakke kunne også godt friste mig.

Og så holder jeg lidt igen med baby-relaterede indlæg...nu skal jeg spise rundstykker og drikke kakao, mens jeg hører Mads & Monopolet og overvejer hvad solskinsweekenden skal bruges på.

5 kommentarer:

 1. Så mange fine ting kræver da links :) Og drengepakker (genbrug fra min søn) kan jeg måske snart hjælpe med til billige penge. Laver snarest en lille shop på tøj som Sigurd er vokset ud af ;)
  Go' weekend
  Ulla
  frk. sannemand

  SvarSlet
 2. Hej

  Ja, problemet er bare, at jeg ikke helt kan huske, hvor jeg har fundet tingene, så de må nok googles frem. Jeg har dog fået skrevet mærkerne på som emneord - ellers bare spørg.

  Tøjpakker kunne jeg meget vel være interesseret, din søn er jo yderst velklædt. Du er velkommen til at sende mig billeder, det er jo de helst små størrelser vi mangler.

  God weekend,
  Mette

  SvarSlet
 3. Lækre sager :) Jeg ligger dog ikke inde med noget endnu, selvom jeg er i gang med at hækle en stribet elefant og har købt ind til en cardigan med rensdyr på.

  Hvis du selv har mod på det (og tid til det), kan du selv hækle en ret fin barnevognskæde. Det skulle være overkommeligt. Min veninde, der aldrig havde hæklet før, har netop lavet dette helt fantastisk søde eksemplar:

  http://kreahjoernet.blogspot.com/2011/09/barnevognskde-hklede-dyr-iv.html

  Jeg tror i hvert fald, jeg selv vil prøve mig frem på et tidspunkt.

  /Maria

  SvarSlet
 4. Hej igen, så er der lagt baby-drenge-tøj tilsalg liste ud hos mig http://frksannemand.blogspot.com/2011/09/baby-drengetj-til-salg.html

  Knus Ulla
  aka frk. sannemand ;)

  SvarSlet
 5. Maria: Tak for link - jeg kan dog ikke hækle, men det kan være det skal være mit "jomfru-projekt"

  Ulla: Jeg kigger lige forbi

  SvarSlet