reklamepolitik

mandag den 30. marts 2015

Sommer sommer (samarbejde)





Jeg har endnu engang kigget nærmere på tøj fra Freds World - og denne gang er kollektionen altså særligt fin til drengene, synes jeg.

Især sailer-serien er jeg helt vild med (og den nu ret unisex, synes jeg) Forestil jer to små-bitte tvillinger og en storebror i matchende sailor-tøj. Så kan man synes hvad man vil om at klæde tvillinger ens, men når nu de er tvillingerne dag og nat, er det ikke just noget problem at kende forskel på dem og mens de er helt små er det altså meget sjovt at gøre indimellem.

Jeg ved, at mange holder af de mere dæmpede farver til deres børn og synes at mærker som Freds World ofte er alt for farverigt. Ikke jeg. Jeg kan godt lide, at tøjet er lidt muntert og farverigt til de små - så længe de ikke af den grund ligner et fastelavnsris. Jeg synes Freds World gør det godt - mine favoritter er ovenfor og den sailerserie er det altså kommet rigtig godt fra! Den passer både til de helt små og til de lidt større, uden det bliver for "baby'et".

Jeg har også taget et par mere afdæmpede styles med som sweatshirten og bukserne for at vise, at det kan de altså også godt. Badetøjet har de - heldigvis - lavet med samme print som sidste sæson, hvor vi testede heldragten. Den var super god og man kan ikke se på den, at den er blevet flittigt brugt. I år har jeg valgt at tage det to-delte med, selvom heldragten fåes i min søns størrelse - årsagen er, at jeg tænker det er langt mere praktisk med todelt, når man går på toilettet.

Nogle af styles'ne har vi modtaget til test og jeg vil vende tilbage hertil, når jeg ved hvordan de klarer hhv. baby og børnehavebarnet-testen.

Sidst testede vi uld og tøj med gravemaskiner. Kæmpe hit! Det hele. Tøjet med gravmaskiner er den køretøjs-elskene dreng jo helt pjattet med og moren kunne godt lide at det er med lodden vrang - det er ret svært at finde bukser, der er varme nok om vinteren. Især, når man gerne vil have elastik i linningen, så drengen nemmere kan komme på toilettet. Uldtøjet er fint i designet - det meste uld er altså ret kedeligt og når de små ser, hvad bomulds-udvalget er med diverse kendte Disney-figurer, så er uld ikke altid et hit. Men pingvinerne er det herhjemme. Nu er det efterhånden blevet vasket mange, mange gange og det kan man godt se - men det er en lille pris for blød øko-uld med fint print. Ikke sidste gang vi skal have pingvin-uld i garderoben. Begge dele kan lige nu findes stærkt nedsat her.





tirsdag den 3. marts 2015

Bedste ventetøj - som ikke er ventetøj


Er bukser fra Soft Gallery. Bløde, behagelige, men med lommer og smalle ben forneden, som gør at de ser lidt mindre joggingagtige ud - bilder jeg mig i hvert fald ind. Dem brugte jeg virkelig meget under min graviditet og også her efter, hvor et kejsersnitsar ikke er så kompatibelt med højttalede skinny jeans, som jeg ville ønske. Bukserne er jo egentlig ikke ventetøj, men fungerede perfekt som sådanne.

T-shirts blev jeg dog nødt til at købte den ægte vare og fandt at disse fra Gap var de allerbedste - super bløde, god længde og holder faconen i vask. (Hvis du er interesseret i brugte, har jeg en stak som jeg kan garantere, at jeg ikke får brug for igen...)



Udover ovenstående så er H&Ms 100 den. og 200 den. strømpebukser til den store mave også super gode, ligesom deres skinny jeans. Dog blev mit problem til sidst med jeans, at når de passede forneden, kunne de ikke nå op om maven og passede de over maven, så var de alt for løse nedenom - nuvel, det er muligvis kun den tvillingegravides problem!


Endelig jagtede jeg også en vinterjakke og det viste sig at være noget af et projekt, hvis man ikke ville have en parkamodel, men en frakke i uld. Jeg endte med nedenstående model fra et fransk mærke, i lækker kvalitet (60% uld). Desværre kom den aldrig i brug, da jeg som bekendt skulle være strengt sengeliggende i den sidste del af graviditeten, så hvis du mangler en (str. 40), sig endelig til.