reklamepolitik

mandag den 31. marts 2014

Picnic-tid (samarbejde)





Er det forhåbentlig snart - og at dømme efter det nederste billede, er det rigtige forår altså også på vej. Det er helt utroligt, som alt springer ud i disse dage og meget dejligt.

Picnic-tid var det dog ikke just, da vi modtog ovennævnte kurv, desværre. Vi har nemligt spist os igennem et par poser af Kohbergs "krammere". Min søn lagde ud med at spise to med leverpostej, da han kom hjem fra vuggestue, den dag de var kommet, så de blev hurtigt accepteret.

Han kan gode lide blødt brød og moren kan godt lide det har et lidt lødigt indhold - og disse er nøglehuls og fuldkornsmærket, så alle er glade. (Apropos "lødigt" - ja, det er en klassisk banan/pålægschokolade-sandwich på billedet. Altså til mig, der var syg. Sønnikke fik en god varm frokost i vuggestuen, økologisk og i overensstemmelse med 0-sukker..)

Eneste anke er dog, at Kohberg godt kunne skære deres brød over lidt bedre - det er altså lidt irriterende, at "overen" er meget tynd og "underen" meget tyk. Det gør det pænt svært at spise en sandwich uden uheld :-)

Og nu vil jeg se at komme i seng oven på en mandag, der har været.... en rigtig mandag! 

Vi har modtaget kurven til test - men indholdet i indlægget har jeg stået for. Helt selv.

tirsdag den 25. marts 2014

Favoritter fra TTH (samarbejde)

Jeg har kigget lidt på Ticket to Heaven overtøj - både på modemessen (men det er jo tøj til næste efterår..) og så til et event for nyligt. Hjemmefra havde jeg luret lidt i kataloget og på hjemmesiden, og havde allerede udset mig et par favoritter, som jeg ville kigge nærmere på.

Efter moden overvejelser - for der er altså virkelig meget fint - er jeg kommet frem til følgende favoritter (tryk på modelnavnet for at komme direkte til pågældende style på TTHs shop - IKKE affiliatelinks):




Nigel 749 kr:  Fordi den har en god længde - noget som er virkelig svært at finde i drengejakker - og så kan jeg godt lide de store lommer. Praktisk til en dreng, der altid finder skatte på sin vej. Jeg godt lide det klassiske design OG den er vandtæt som en regnjakke.


Naxos, 949 kr.  Yes, den er dyr. Det kommer vi nok ikke udenom - men den er vandtæt som en flyverdragt (vandsøjletryk 8.000), åndbar og med aftagelig fleece, som gør at den kan bruges helt fra tidligt forår til sent efterår, forestiller jeg mig. Den har gode reflekser - en rigtig praktisk jakke, som jeg forestiller mig er perfekt til institutions-livet!



Norvin 549 kr:  Fordi den blød og rar - og kunne være super praktisk uden på en striktrøje, men hvor man lige mangler noget vindtæt på kroppen.





Norway 549 kr. Den her havde jeg faktisk ikke rigtigt skænket mange blikke hjemmefra, men jeg faldt fuldstændigt for den! Den er så blød og lækker med jerseyfoer; en rigtig forårsjakke. Og lige sådan noget jeg får lyst til at stoppe min 2-årige i, mens jeg kan - dvs. inden han formentlig kræver cars og spiderman på alt lige om lidt...

Og så bliver jeg altså liige nødt til at vise pigemodellen også, for den er altså det fineste!



Til sidste et par billeder fra eventet i elendig kvalitet, men de viser dog farve-temaet på kollektionen med godt: Helt klassiske "drenge"-  og "pige"-farver, hvilket jeg faktisk godt kan lide. Er lidt træt af alt det grå (altså til børn. Det er helt ok at jeg selv har +10 grå cardigans i mit skab)




Det er jo nemt nok at falde for fint designs og gode billeder, men tit vil man gerne vide lidt mere. Jeg tjekker selv ofte tests, anmeldelser og diverse debatsider, før jeg gør større investeringer udi børnetøj og sko - jeg kan godt lide at vide lidt om hvordan et bestemt mærke er i størrelsen, hvordan ser det ud efter vask nr. 1000, holder farverne, bliver det ved med at være vandtæt, osv. osv.

Derfor er jeg også glad for at kunne fortælle, at min lille Mulle har lovet at lægge krop til en test af noget af ovenstående, så det er muligt for os senere at komme med en vurdering af pasform og holdbarhed. Stay tuned!

Afslutningsvis: Ja, vi modtager noget tøj til test, men TTH har ikke noget med indlæggene at gøre. Meningen er helt min egen og vi har også helt selv valgt, hvilket vi  tester. 


fredag den 14. marts 2014

TEST: Ansigts- og kropsplejeprodukter.

Jeg har testet en ny serie fra Dennis Knudsen med lidt forskelligt til krop og  - mest - ansigt.





Bodylotion

En intensivt blødgørende og fugtende creme til kroppen, der bevarer hudens smidighed. Cremen trænger nemt og hurtigt ind, huden føles blød og frisk og dufter dejligt.  Et højt indhold af antioxidanter beskytter mod de nedbrydende frie radikaler. Meget nærende og fugtende ingredienser genskaber og bevarer hudens blødhed og smidighed.

24-hour ansigtscreme

En fugtende, beskyttende, udglattende plejecreme, der er rig på antioxidanter. Bruges både morgen og aften. Praktisk - samme creme morgen og aften. Frisker op og giver ny energi - indkapslet coenzym Q10 og stamceller fra kiwi er en stimulerende gave, når huden er træt og udmattet. Huden bliver blødere og glattere, ser frisk og sund ud.

Peel off Mask

Effektivt rensende og forfriskende maske til T-zonen, der trækkes af efter brug. Gør huden helt ren, også i dybden. Fjerner samtidig døde overfladeceller. Fjerner og forebygger effektivt urenheder i huden, herunder hudorme. Modvirker akneudbrud - normaliserer talgproduktionen. Virker sammentrækkende på porerne, der bliver mindre synlige.

After mask treatment

"Andet led" i et dybdevirkende rense-pleje-program, der starter med Peel off Mask:  After Mask Treatment vil effektivt sørge for at genfugte, afbalancere og berolige huden. Kan alternativt bruges alene som en effektivt fugtende maske, eller som intenst fugtende dagcreme. Tilfører huden afbalancerende fugt og næring efter brug af effektive rensemasker samtidig med at berolige. Afbalancerer talgniveauet, virker antimikrobielt - mindsker tendensen til akneudbrud. Også god som maske eller dagligt plejeprodukt til hud, der har brug for ekstra fugt. Modvirker fugttab ved at tætne hudens lipide barriere. Let konsistens, trænger hurtigt ind, vil ikke lukke porerne. Gør huden blød og smidig.

Facial Cleansing Wipes

Praktiske renseservietter - hjemme og på rejsen. Fjerner effektivt makeup, uden at det går ud over hudens beskyttende barriere.  Meget nænsom formel. Nem og praktisk - gør det nemt at bevare det gode renseritual, der er fundamentet for al god hudpleje. Fugter og styrker huden.

Ovenstående i kursiv er fra pressematerialet og således ikke noget jeg selv har skrevet. 

Min egen mening om produkterne kommer her: 

Cremerne lette og behagelige - mild duft og fedter ikke. Det kan jeg godt lide. Især er det vigtigt i en bodylotion, at den trænger hurtigt ind og det gør denne. 

Ansigtscremen er let og fedter ikke - men den har lidt svært ved at klare min lidt tørre hud i panden.  Til gengæld kan after-mask treatment'en dét - så der har jeg suppleret med den, som fugter ekstra. Jeg kan dog bedst lide ansigtscremen emballage.

Masken er en peel-off - og den type maske som jeg foretrækker, fordi det er nemt og man kan (lidt adr) ..rent faktisk se, at den fjerne urenheder. 

Ansigtservietterne er min favorit - de er tilpas fugtige og samtidig effektive og fjerne nemt mascara også. Og så er det bare utroligt nemt! De er parfumefri, hvilket er et stort plus i min bog. 

Der er nemlig plads til forbedringer i serien - jeg kunne godt tænke mig den helt parfumefri. I hvert fald de ting, der skal i ansigtet. Selvom duften er mild og behagelig, synes jeg parfume er overflødig i ansigtsplejeprodukter. 

Det ville desuden være dejligt, hvis ansigtscremen var med solfaktor. Jeg har dog set, at det er muligt at købe en udgave med solfaktor.

Masken er virkelig god og effektiv - og sort. Som i kulsort = et værre svineri, hvis man som jeg er en smule til den ufikse side. Plus at man ser farlig ud, mens man har den på. Det er praktisk fordi man kan se om man har fået alle områder med, men jeg kunne nu godt ønske mig en lidt mindre voldsom farve! 

Småting - og generelt synes jeg serien er god og jeg spår at renseservietterne bliver en skarp konkurrent til dem jeg ellers køber fra Neutral.

Produkterne kan købes i Føtex - meget nemt, når man alligevel handler ind. 

Jeg har modtaget produkterne til test, men dette indlægs indhold er udelukkende dikteret af mig selv.

tirsdag den 11. marts 2014

Bedste udsalgs-køb til mor




De bedste udsalgskøb er som regel de klassiske i god kvalitet, som holder - godtnok lidt kedeligt at købe, men dejligt at spare nogle penge på.

Ovenstående er mine bedste udsalgskøb. Selvom det var svært at vælge.

1. Grå cardigan fra Part Two truly - så lækker og varm og alpaca. Bliver også god som en slags jakke til sommer. Købt med minus 60%.

2. Mads Nørgaard /Liberty bluse. Virkelig lækker i viscose og med super pasform. Og så er den dejligt forårs-agtig. Købt med minus 70%.

3. Sort klassisk nederdel, der sidder perfekt og er SÅ behagelig. Købt til minus 60%.

4. Bordeaux cardigan i merinould fra MarMar Copenhagen. Let og fin, og også god på en sommerdag over en top. Købt til minus 40%. (Har dog efterfølgende købt den i grå til minus 60%)

5. Becksøndergaard tørklæde i uld/silke. Jeg bruger tørklæder året rundt og helst i uld, men de er lidt dyre, så det er også noget der altid er på "udsalgslisten". Købt til minus 60%.

Jeg ville have lavet indlægget lidt før, men det er først nu jeg ved hvad der var de virkeligt gode udsalgskøb - nemlig de ting, som jeg allerede har brugt masser af gange. Og som holder form i vask og ikke fnuldrer.