reklamepolitik

lørdag den 31. oktober 2009

Happy Halloween !









Og åh, hvor ville jeg gerne være ovre i varme Californien og fejre det.

Lørdags gåtur.

Så gik den lørdag - næsten.

Egentlig skulle jeg bare lige et smut på loppemarked ovre på Carlsberg, men det endte med en lang gåtur og har næsten været væk 5 timer. Men så inkluderede turen også et stop ved pølsevognen.

Jeg fik købt et par ting på turen, som jeg lover at vise senere. Nu viser jeg i stedet hvad jeg ikke købte med hjem. Den fineste skål fra Gustavberg (ja, det er dem der ellers mest er kendt for at lave toiletter!) - jeg er helt vild med mønsteret.


billede lånt fra www.detalje.com)

Seneste køb - et Marc Jacobs kup



Hverken sprit-nye eller klassiske - men de passer perfekt, er super behagelige og så gode til at pifte alt mit sorte og grå tøj op.

Og så fik jeg dem til en fantastisk god pris.

fredag den 30. oktober 2009

Mintgrønt loppefund, der var blevet glemt.



 

 

Nu er de kommet til ære & værdighed på kommoden.

Jeg købte dem inden vi flyttede til England, så de har bare ligget pakket ind i avispapir lige siden. I går fandt jeg dem frem og nu står de på kommoden og rummer hhv. mine brocher og hårting.

Jeg har fundet dem på et loppemarked, de er franske og i presset glas. Efter sigende skulle de være fra en frisørsalon hvor de i sin tid blev brugt til at opbevare vatrondeller i.

Hvis historien passer, står de jo helt perfekt på min kommode for over den hænger et gammel spejl fra.... en frisørsalon.




(flere) H&M ønsker



 

Især kjolen vil jeg meget gerne have fingre i - men den skulle kun være at finde i udvalgte butikker og ikke online. Så jeg kender ikke noget til materialet.

Toppen findes online og er i 72 % silke. Og skal renses, dvs. der er overhængende fare for at den ender sine dage på én af to måder i min varetægt : Enten ved at vente på at komme til rens hvilket aldrig sker eller ved jeg vasker den alligevel så den går til grunde, da det viser sig de havde ret i det med at den kun tåler rens....

 Se resten af party kollektionen her.

(billeder www.hm.com)

torsdag den 29. oktober 2009

Fint efterårs-outfit.







Så enkelt og alligevel virkningsfuldt. Et tørklæde og en taske i farver der komplementerer hinanden godt - mere skal der ikke til for et helt sort sæt går fra halv-kedeligt til spændende.

Jeg er vild med skoene og har længe været på udkig efter nogen lignende, men uden held.

Tasken ligner til forveksling en fra Cambridge Satchel Company. Og dem har jeg længe haft et godt øje til - især en lilla. Stod endda med en i hånden da jeg var i Cambridge, for det havde de nemlig også i den fantastiske butik, Ark. men den kom altså ikke med hjem.

Nu vil jeg snart hoppe i seng, fik købt fødselsdag gave til nevø´en på Fisketorvet. Og et Eurowoman og 2 x Lancome mascara i Matas (tip: der er "buy 1 get 1 free" tilbud, så 2 stk = 220 kr)

billede www.gademode.dk

Jimmy.



 








Der er kommet nye boller på suppen hos H&M - ord som "kø", "armbånd" og "købsbegrænsning" springer i øjnene, når man læser om hvordan man shopper Jimmy Choo hos dem. Personligt synes jeg det er en god idé  - selvfølgelig kan det være et problem, hvis man er i tvivl om sin størrelse og ville købe med hjem i fx. både 38 og 40 for at vurdere hvad der passer én bedst. Men omvendt synes jeg det tidligere har været det rene vanvid og folk hamstrer så man tror det er løgn.

Det kan da være det betyder at vi ikke ser hele denne kollektion solgt til ågerpris på trendsales og ebay.

Jeg var mest hooked på nitteballerina´erne - men hvad sker der for de kun sælges i Lyngby ?! Den grå ruskindtaske, som er en anden favorit kommer også kun i én butik, men dog i cykelafstand (for mig)

Tror dog ikke jeg kan overskue arrangementet og holder mig til at se om det skulle være muligt at være heldig online i stedet.

billeder www.hm.com 

Efterårsudsigt og genbrugsfund vol. 2








 





Stjerne-lampen er fra et loppemarked og er særligt fin nu hvor den matcher de gule blade på træerne, synes jeg. Skindtasken er fra en provins-genbrug og god til studiebrug.

Billedet er taget i går - i dag skinner solen heldigvis fra en skyfri himmel. Så selvom jeg har opdaget et dumt problem med mit speciale og hende der solgte mig en kjole på trendsales med forkert størrelses angivelse og hul ikke vil tage den retur, men  kun vil give et afslag på 20 kr (!)  - så er det en god dag.

Nu skal jeg arbejde på specialet og i aften skal jeg en tur på Fisketorvet og finde en gave til min nevø.

onsdag den 28. oktober 2009

Så er jeg klar til Dr. Martens igen.





Ikke støvlerne, men de her ville jeg gerne have. Jeg kan godt lide hælen og så vil jeg tro de er ret behagelige med den luft-fyldte sål. Jeg har faktisk haft et par Dr. Martens sko før - et par Mary Janes i nubuck og noget fint perforeret mønster på snuden. Hm, håber egentlig de stadig står hos mine forældre et sted.

De her vil i hvert fald være et par perfekte sorte hverdags-heels - selvom det måske ikke lige er årstiden.

De kan købes her og koster £54.99. Glæden går dog lidt af projektet, når man ser de vil have £20 for at levere til DK.

Øv, hvorfor opdagede jeg ikke dem for et par uger siden ? Med en UK adresse er portoen nemlig gratis. (Og så havde jeg haft endnu mere overvægt)

(billede www.cloggs.co.uk)

Lagersalgs-fangst.



 

 

Det blev kun til et enkelt køb - en cardigan. Egentlig ville jeg have købt denne i H&M, den lyserøde.  
  Men så lå den her og mindede om den - bare i en meget finere farve, med pænere knapper og mon ikke også kvaliteten er bedre ? Det skulle man formode, for der står 900 kr på prismærket. Jeg gav 300 kr, hvilket er en ok lagersalgs-besparelse.

Stella Nova´s lagersalg har været mit yndlings, fordi det er billigt rimeligt i pris og der ikke er så mange mennesker ikke ligefrem er kø. Synes dog priserne var lidt højere end tidligere, men det kan også skyldes at jeg de andre gange er kommet på den sidste dag, hvor de måske sætter priserne ned.

Nu skal jeg i gang med specialet - synes de praktiske gøremål efter vores hjemkomst ingen ende vil tage !


tirsdag den 27. oktober 2009

Handske heaven !



 De mintgrønne er mine favoritter. De vil være fine både til alt mit sorte overtøj, men også til både den marineblå og den brune frakke.

Handskerne findes i Brinja´s fantastiske butik hvor der findes alle mulige fine ting. Både tøj, smykker, hårspænder etc. Hun har også en meget fin blog, hvor jeg spottede handskerne. Blog såvel som butik er bestemt et besøg værd.


Brinja Kbh
Islands Brygge 21
2300 Kbh S


Jeg er lige kommet hjem efter at have cyklet byen tynd for at ordne forskellige ting. Har endnu ikke fået frokost, så nu skal jeg nyde en skål suppe, hjemmebagt brød og ....... året først hvidtøl. KB, selvfølgelig. 

(Og ja, jeg tog jo forbi det lagersalg. Og ja, jeg kom jo hjem med noget. Men kun 1 eneste ting. Absolut det ringeste Stella Nova udbytte hidtil. Kvantitativt, i hvert fald. ) 







Billedet er venligst udlånt af Brinja.

Regnvejr


 

 


Så er julebagningen sikret - Maria havde nemlig været så sød at være Mumi-kurér da hun for nylig var en tur i Finland. Det var hyggeligt at møde hende i virkeligheden.  Det var egentlig højdepunktet på min dag i går, da jeg ellers havde siddet inde med specialet og ventet på det skulle holde op med at regne. Hvilket det ikke gjorde.

Idag skal jeg en tur ind på studiet og på biblioteket. Og så er der jo det dér Stella Nova lagersalg i dag også som man måske lige kommer til at kigge forbi. Måske.

mandag den 26. oktober 2009

Blogaward

Maria fra Garderobeskabet har været så flink at give mig denne Award. Ovenpå en lidt dum weekend, gjorde det mig rigtig glad. Maria´s blog er nemlig én af mine yndlings. Sjældent viser hun ting som ikke også falder i min smag.






Reglerne for bloglegen er således:

- You have to put in a song that makes you happy.
- You can tag as many people as you like, there is no limit.
- Say at least one thing about each blog you tag, that will make them smile, something nice about their blog that makes you smile when you read it!





En sang der gør mig glad. Jeg ved ikke om dem jeg har valgt decideret gør mig glad, men jeg kan godt lide dem. Og tænkte jeg ville skåne jer for Wunderbjarne og Du minder mig om Limahl, som jeg synes er sjove. (men prøv lige at se den dér Wunderbjarne alligevel - den er altså sjov)


Begrænse mig kan jeg heller ikke, så der kommer mere end én.

Vi lægger ud med Tina og Private Dancer, der minder mig om de glade kollegie-dage med gang-crawl, kollegie-bar og gode venner som naboer. Fantastisk tid, selvom man boede på 10m2.




Air´s you make it easy er bare en fin sang. Og så minder den mig faktisk også lidt om kollegiet fordi jeg altid hørte Air og Zero 7 når jeg (en sjælden gang) læste.





Her skulle have været Moi Caprice´s The sun and the silence. Men den er ikke til at opdrive. Den minder mig om dengang jeg hørte det elektriske barometer. Og senere om koncerter på Rust, Vega og i Tivoli. Nu bliver det den her i stedet for, som bestemt også er god.




Og, går det an med en fjerde ? Bare for at vise jeg ikke helt hænger fast i kollegie-fortiden. Den minder mig om London, fordi den blev skam-spillet i radioen og på pubben.





Jeg tagger følgende:

Trine fra Budgetlivet - fordi jeg er vild med layout´et på den blog, med de små tegninger. Og så skriver Trine om forskellige hverdagsting, hvilket jeg synes gør det hyggeligt at følge med i.

Sine fra Blog It Out - fordi hun viser genbrugsfund og andre fine ting som måske ikke er vildt fashion forward, men hendes egen stil og smag. Det gør bloggen nærværende og troværdig. (Og så kan jeg godt lide at adressen hedder havenissesine)

Ditte og Merete fra Velvet snow - fordi deres blog er fin og de altid er søde og hurtige til at svare på kommentarer. Og så har de begge en fin stil som er meget inspirerende.

Der ER jo praktiske...



og den her model er da faktisk ret fin.

Hvis det nu skulle være. Men det ved jeg stadig ikke om det skal.

Og så dagens glade nyhed - jeg har er blevet tagget af søde Maria fra Garderobeskabet. Så nu overvejer jeg lige mit indlæg i den forbindelse.




søndag den 25. oktober 2009

Jättesnygg !



 
Aldrig så snart er man kommet hjem fra det ene land, før man gerne vil på tur igen. Bare jeg ikke skal pakke en kuffert op og i. En lille tur til Malmø ville være perfekt.

Der ville jeg bl.a. tage i Åhlens og kigge på den fine bluse og i Lindex, hvor de har fået en hel mumi-kollektion til børn samt denne bakke. Og så ville jeg spise min frokost på Sorl, hvor de har den bedste is-te. Og købe lösgodis og tager i genbrugsbutikker.



lørdag den 24. oktober 2009

hvis nu ......

Jeg stadig boede i gå afstand fra Dorothy Perkins ville jeg lige stikke hen og kigge på de her ting :





Ok, støvlerne har jeg kigget på og prøvet flere gange, men købte dem ikke. De er i ægte ruskind. Cardigan´en er fin med de perlebesatte skuldre. Jeg er klart mere til skulderpynt, end skulderpuder (når jeg prøver noget med skulderpuder, undrer jeg mig over hvor min hals forsvinder hen ?!)  Kjolen er bare fin og klassisk, med et tvist og ligner noget der kan redde mange tøjkrise. Og så er både kjole og cardigan i viscose, så ikke noget poly eller akryl dér.

Støvler : £50
Cardigan: £35
Kjole: £ 20 (nedsat fra £ 35, men findes stadig alle str. på nær 18)


billeder www.dorothyperkins.co.uk)

Overtøj i overskud.





































Pinligt, pinligt, pinligt - at kunne finde så meget overtøj som man ikke bruger og derfor skal afsted.
Nogen af dem ryger nok til genbrug. Ville egentlig også sælge min skindjakke med rævepels, men nu er pelsen jo vendt tilbage, så jeg overvejer om den skal have en chance til.



Hjemme fra bio.



Det var en fin film - hvis man er vild med retro som mig er den helt fantastisk, da den foregår i 1967 og er meget gennemført tidstypisk. Men historien er nu også god.

Nu skal jeg snart i seng, har en loppemarkeds-date med en veninde i morgen. Og skal tidligt op og vaske inden. Savner altså den luksus at have egen vaskemaskine...

fredag den 23. oktober 2009

A serious man.





Er ved at lægge sidste hånd på chili con carne´en og så stikker jeg ind og se denne film. Glæder mig til at se den.

God aften !

Agurkens taske og for små sko.




 

Tasken, som jeg købte af Acie

Og de Miu Miu sko der var str. 39 i stedet for 40.... super fine, ellers.

torsdag den 22. oktober 2009

H&M strik-ønsker











Bluse 249 kr, Strikkjole 349 kr.

Ærgerligt at min bonus check kun beløber sig til en 50´er....og at der i den næste meget lange tid kun skal tøj ud af lejligheden, ikke ind.

billeder www.hm.com


Og noget sur-hed:

  1. Jeg har ikke savnet Netto. Har betalt for mine tomater 2 gange OG den vin jeg tog der stod til en ellers rimelig pris gik ind til væsentligt mere. Den skal nydes !
  2. Jeg er træt af uærlige trendsales sælgere. Har netop købt en kjole jeg har ledt længe efter. Jeg har den allerede i en anden farve i str. 38. Den der lige er kommet ind ad døren er min. 5 cm smallere og sjovt nok er mærket klippet ud. Den har også hul i ærmet.  Og de Miu Miu sko jeg købte som str. 40, står der str. 39 i. Og de klemmer selvf.
Beklager min vrede, jeg måtte bare lige dele. Nu vil jeg spise noget mad, rydde op og gøre rent og glæde mig til min veninde kommer om et par timer. Men er altså lidt sur.




Never-ending oprydning.




Hele lejligheden flyder (stadig). Har fyldt 2 store sorte sække med tøj, der skal til genbrug men synes ikke rigtig det er blevet mindre rodet af det. Skal vist af med mindst lige så meget. Har en kæmpe stak jeg skal have taget billeder af og sat til salg.

Men nu skal det være, for jeg har inviteret en veninde ud til middag i aften. Min kæreste er til arrangement med arbejdet og kommer sent hjem. Jeg glæder mig, for jeg har ikke set hende i lang tid.

NU skal der sættes igang, for selvom hun kender mig og ved jeg er et rodehovede, så er det her altså for pinligt.

Hvad gør I andre med alt jeres tøj ? Sælger det, giver det til genbrug ? Eller gemmer I ?

Vores hjem kommer i hvert fald aldrig til at ligne der her "typiske danske hjem"





Hvor er alle deres ting henne ?!

[Spitzenklasse tip - København] : Endnu et lagersalg

DESIGNME & BY NORD HOLDER LUKSUS LAGERSALG!

Lørdag d. 7. november på Rosenvængets alle 25, 2100 København Ø. Fra kl. 10.00 -16.00


Kom og gør et julegavekup eller forkæl dig selv med de lækreste produkter. Der er mange penge at spare!


Der vil være design produkter i alle afskygninger: puder, plaider, glober, børnetøj, lamper, wallstickers, tøj, knager, opbevaring og meget, meget mere…
Vi tager imod dankort.


onsdag den 21. oktober 2009

Glemte sager.



Pinligt. Men jeg havde fuldstændigt glemt jeg havde denne taske liggende og var egentlig på udkig efter en i den farve efter jeg måtte smide den gamle ud i England.

Nu er jeg så lidt i tvivl om ikke den er for stor ?

Quiltet vintage jakke.










Jeg har en svaghed for quiltede jakker. Især hvis de er fra 70´erne. Desværre er de noget nær umulige at opdrive. Jeg fandt jo en på ebay, som jeg måtte skille mig af med igen da den var for lille. En del for lille.

Jeg fandt denne på .... trendsales. Selbstfärständlich. Den var i rigtig dårligt stand - alle kantebånd var slidt igennem og lukketøjet også slidt i stykker. Nu har min søde mor, allieret med en rulle kantebånd fikset den så den - næsten - er så god som ny.


tirsdag den 20. oktober 2009

Hvordan kunne det ske ?

At jeg fuldstændigt glemte årets lagersalg - Marc Jacobs/Månestråle-lagersalget. Var sikker på det først var i næste uge.

Hm. Nok godt det samme når man pt. er uden indkomst og der har dannet sig en dæmning af tøj, der ikke kan være i skabet.

Men er altså alligevel lidt ærgerlig....

Se, hvad posten havde med til mig i dag !





Blødt sort skind foret med leopard. Den kunne meget nemt gå hen og blive min nye yndlings.

It´s only shoes...

... men jeg har savnet dem. Og nu synes jeg det er for koldt til at bruge dem, men har allerede taget støvlerne i brug.


 


mandag den 19. oktober 2009

Mine bedste genbrugsfund.








15 kr, helt nye



 

50 øre, har 3 stk.





 

25 kr, ægte.



Reglerne er simple:

  1. Skal være købt i en genbrugsbutik eller på et loppemarked
  2. Skal være købt til en god pris. 
Dvs. ikke noget med ebay, trendsales, qxl køb og ikke noget med luksus-genbrugsbutikker hvor tingene er udvalgt for én. Altså for jeg synes det er et virkelig godt fund.

Det er nok ikke sidste gang jeg viser mine genbrugsfund. Selv elsker jeg at se hvad folk formår at finde og det giver mig lyst til selv at gå på jagt.

Måske er der nogen der har lyst til at lege med ? Vis jeres bedste genbrugs/loppe-fund og smid en kommentar med et link.